Pages

Jangan tension-tension.

Friday, October 16, 2009


Hai! Baru balik dari Jitra dengan Beatrice. Hari ini ada bergambar so hari ini adalah gambar untuk di-show off kannn.. Tapi maybe for next entry. Suka sangat-sangat kalau pergi shopping dengan Beatrice secara berdua saja sebab bebas gila-gila. Sporting habis dan jenis tak kisah. Beatrice is the best! =D

Naik bas hari ini. Rasa macam dah lama tak naik bas since ..I don't know. Selalu keluar naik kereta pinjam kereta Amal. Now Amy (roomate tersayang) bawa kereta kakak dia ke sini buat sementara so now kalau keluar, ikut dialah. Walaupun ada lesen kereta penuh, tapi I kan datin, kenalah orang lain yang drive. Haha (sebenarnya tak berapa confident lagi bawa kereta T__T).

Let's see aku beli apa tadi? Beli DVD movie Detective Conan (my favourite!). Dan DVD filem Sepi. Okey I know I know orang lain dah berkurun-kurun tengok aku baru nak tengok. I know I know T__T. Dan dua DVD game. Hope boleh main kat laptop saya.. At least laptop I ada RAM 2GB dengan memori yang cukup besar dan guna grafik NVIDIA. I love NVIDIA. Err.. DVD game ape? Well, hehe.. DVD game Mata Hari Betrayal Is Only A Kiss Away : A Lagendary, A Beautiful Seductress. Cogan kata yang seksi, isn't it? Hihihi. Second is, DVD game Big Fish Fashion + Barbie Fashion Show. Senang cakap, it's a dress-up and fashion games untuk mereka yang gemarkan fesyen macam I but I bukan fashion-freak pon cuma suka sesuatu yang lain, nice, decent, tak semestinya up-to-date, dan yang paling penting, make me look beautiful. Gahaha. But I love dress-up games. Macam budak-budak punya game (sebab Dana pun main T___T). Saya tak suka game yang bagi tension-tension macam main tembak-tembak ..it's wayyyy too scary! Bukankah game tu untuk kita release tension? Why nak tambah tension lagi? Haha. My opinion only. Setuju dengan apa yang Kak Sakinah mention dalam blog dia tentang game macam untuk budak-budak macam farmville (saya tak main farmville ke farmtown?? sebab I can see how addictive it is and to be the one yang know-myself-better, I rasa, better don't try it! T___T) sebenarnya lebih mengurangkan tension. Well, we have another thing in common! Haha :D Seriously, saya main game Zwinky! Pengaruh dari Dana wth (sebab ada fashion show in my rooooommmm! *kelip mata laju-laju sambil giggles*)

Anyway, I hope both work well in my laptop. Lepas post entri ni saya pasang.

Next entri kita tengok barang-barang murah yang si Fina ni sempat beli dengan menggunakan model berbibir tebal dan berkaki besar (model-jimat-kos). Sekian.

4 comments:

  1. betul. jangan mulakan games di facebook. addicted nanti.<-- pesanan penaja.

    movie sepi?weh.. kalo raya baru ni rajin tgok tv, semua channel ada cite sepi. :P

    saya setuju sangat bila awak ckap main games bukan utk tension2. hahaha. suke2. ape kes nak menembak2,kan.

    ReplyDelete
  2. eh aku belum tgk citer2
    shareeeeeee

    ReplyDelete
  3. nur.sa,
    raya ni sy tak tgok tv sgt. yeke ade? spttnya nak kena gelak kat diri sendiri je tp sbnrnya mcm tak kisah pun. haha :P

    ReplyDelete
  4. Fatt Chin Choy,
    crita yg mana?

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS