2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




FOR BLOGGERS.
Friday, October 30, 2009 posted at 15:51 ♥

Hai.. Ada orang dah buat saya mendapat idea untuk publish entri ni secara tiba-tiba. Kak Nur Sakinah lah siapa lagi. Ehehe.

Blog ni kadang-kadang akan jadi macam blog tutorial for bloggers, kalau ada yang tak tahu. Ni dia senarai yang ada :

Blogging Tutorial :

Useful Entry for Blog :
Useful Websites About Blogging :
Tak banyak rupanya T__T Kenapa saya rasa macam selama ni saya banyak tulis tentang tutorial segala. I must be dreaming. Hahaha. Ohh.. Selama ni cerita pasal cerita cinta je banyak (- -"). OK.

Dedicating this entry for my fellow bloggers and especially, Kak Sa. Hehe.

Labels:


2 Comments:

Anonymous nur.sa said...

:) < senyum sapai ke telinga..

thanks a lot fina.

30 October, 2009 20:49  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
you are welcome, thanks for the idea ;) hehe

02 November, 2009 05:42  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish