2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Can You Keep My Secret II
Monday, October 12, 2009 posted at 23:15 ♥

Kita kembali semula ke rancangan 'Can You Keep My Secret' dengan cogan kata I know myself better like heaven dalam channel SufilaraDotCom! Klik SINI jika anda ingin menyaksikan (baca : membaca) siaran ulangan 'Can You Keep My Secret' edisi pertama.

Again, I am sorry if you TERread something you didn’t like. CHECK IT OUT! Well, if you care to know *giggles*
  • Saya tak pandai main/kayuh/guna/naik basikal. Pegang dan bonceng je pandai.. :(
  • Saya takuttttt naik motosikal.. T__T Fatt Chin Choy kata saya takut pada kelajuan motosikal. Hm betul lah kot. Hehehe. Ayat wajib bila bonceng motor dengan kawan : "Ko bawak slow-slow tau.. Tak biasa naik motor nii.." Dengan muka cuak. Lepas tu bila dah start gerak dah maunya pejam je mata sepanjang jalan. Comel tak? HAHAHA.
End of the show. Jom kita lihat apa pesanan penaja.

"Actually blog annoyinglah yang kita seronok nak baca, sebab nak tengok sampai takat mana ke-annoying-an dia. Wahahah."

Ok cukop yang itu :)

Now sedang fikir dinner untuk malam esok nak pakai apa. The theme is Glamour Tradisional. Googled it but tak banyak membantu sangat. Esok keluar tengok wayang with friends dan akan cari something yang kena dengan tema. Kena kumpul barang-barang mekap I yang dah lama tak sentuh, kena rancang betul-betul apa nak pakai malam esok and rancang nak buat rambut macamana, nak mekap macamana, nak pakai selendang ke tak.. Omaigod :D

Member panggil dari bawah ajak minum lah. Cow eh chow! :P

P.s : Some content of entry ni dah password protected and ada yang saya dah padam.. Untuk jaga hati orang yang saya sayang. Minta maaf dan terima kasih banyak-banyak atas sokongan anda semua terhadap blog saya. Dan malam ini saya dah lukakan hati orang-orang yang menyayangi saya. Dan saya dah personally minta maaf pada dia. Saya kesal sangat-sangat. Keadaan dah sedia macam ni dan saya pula tulis perkara yang buat orang makin terluka. Well, I have to admit, kadang-kadang kita tak sangka siapa yang akan jadi silent reader kita... Kita tak sedar, kita dah hurt somebody melalui tulisan kita. Salam.

Labels:


6 Comments:

Anonymous nur.sa said...

u remind me of someone. my close fren from sandakan. juge takot naik moto. hahhaha. teringat masa saya bonceng dia waktu program anak angkat di k.kangsar. pegang dengan sangat kuat. sekali ada malam ketiga kat sana, saya terbrek dengan kuat atas jalan dan otomatik la badan dia terkedepan. means kepala dia terhantuk kepala saya. sampaikan spek dia tertanggal dan cermin tercabut sebelah. :P kenangan manis bg saya tapi pahit bagi dia. heheh. windu la si nani ketot.

13 October, 2009 00:13  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
i guess we all sbhn mcm tu kutttt.. hahaha. terutama yang perempuan :P
everytime bonceng atas motor, macam rasa nak terbang je kalau boleh cpt smpai. counting every second! :D amazed tgok budak-budak kecik selamba je bonceng bapak ia pergi sekolah T___T admire gile. hahaha

13 October, 2009 03:05  
Anonymous queenlyana said...

kakak berani bawak motor dan berani naik motor. Meh sini datang rumah kakak,kakak bawak gi jenjalan..
hahah

"my blog dah masuk kategori annoying, so leh lah ramai-ramai gi baca."
agagagaga

13 October, 2009 07:05  
Anonymous Fatt Chin Choy said...

err.. aku terbalik lak
blog annonying memang aku lupakan selama2nya

14 October, 2009 00:19  
Anonymous Fina said...

queenlyana,
aik datang betul kang2 jenuh nak angkut sana-sini. hahaha :P

16 October, 2009 21:52  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
for certain blog, i guess. yang paling annoying i tak bleh tahan blog yang ejaan tulisan-tulisan dia entahapahapa n byk singkatan. yang tu memang tinggal teros.

16 October, 2009 22:02  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish