2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bilik macam tongkang pecah.
Thursday, October 15, 2009 posted at 20:26 ♥

Tengah mengemas bilik (my katil, meja dan almari) yang dah macam tongkang pecah nih. It's gonna take like WEEKS to finish! Huh.

13hb lepas, awal pagi lagi bangun untuk bersiap ke Alor Setar. Jalan-jalan dan tengok wayang memandangkan kitorang pun dah lama tak keluar. Masing-masing busy. Then balik petang tu terus laju-laju bersiap untuk ke majlis dinner anjuran budak-budak tourism pula. Then balik tu pergi majlis terbuka Blok A dan Biro Keusahawanan DPP SME Bank. Ada beberapa orang cakap I was sooo beautiful that night *blushing blushing*, sekurang-kurangnya tak sia-sia lah aku tenyeh muka aku ni laju-laju kan. Haha. Kalaulah aku boleh cerita satu-satu apa yang dah berlaku kan bagus. Sayangnya banyak hati yang perlu dijaga. Perlu ke aku privatekan balik blog kesayangan ramai ini?? (Kahkahkah!)

Anyway, selepas pergi majlis terbuka, terus balik bilik dan tidur tak hengat apa. Kepala berdenyut-denyut dah time tu. Penat dan tak cukop tidur. Lewat gak tidur time tu sebab was in the phone with seseorang arguing about something wth.

Esoknya 14 Oktober pukul 10 pagi keluar makan (awal gila) dan sampai bilik before 12 tengahari. Sekejap je. Urghhhh I wish I can tell you what had really happen but again, I can't. HELL LAH. Aku rasa macam nak menyumpah pon ada juga. Really pissed off bila tak boleh nak cerita apa je dalam blog macam dulu-dulu. Sakit hati. Sakit hati pada orang suka memandang rendah pada orang lain. Pada orang yang suka bawak mulut. Yang suka ingat dia tu paling hebat WTF! It's not like your love life is PERRRRRRFECT enough untuk pandang rendah kat orang la bodoh.

Ok Fina, bertenang. Girls, it's not you. Yang saya maksudkan adalah seorang HE and not somebody yang selalu datang kat sini.

Where were we?

Oh, selepas keluar makan. Saya balik bilik dan tidur sebab masih tak cukup tidur sebenarnya. Pukul 5.30 petang tu Dayah ajak keluar jog awal, so okey. Actually, tak jog pun. Had a walk je. Balik je, rehat-rehat sekejap dan Amy pula ajak keluar pergi Kuala Perlis. Aku ni dahlah kaki jalan, dapat roomate yang kaki jalan juga. Sumpah best. Geng pula dengan Dayah yang kaki jalan, dan Yulie yang tak kisah je. Hehe. So, kami berempat. Balik around 12PM. Penat.

Dua hari ni memang tak lekat bilik. Duduk bilik pun lebih banyak masa habis sebab tidur. Cuma hari ini free tak pergi mana-mana tapi bilik yang macam tongkang pecah ni perlu diuruskan segera. Sekian.

Labels:


6 Comments:

Anonymous nur.sa said...

kalo dah malas sangat mau berkemas bole upah pembantu bilik.. :P
hahahaha.. cakap orang..sendiri pon mls mengemas umah sy ni.. uhuhu

16 October, 2009 09:11  
Anonymous Mr.Chenta said...

orang lain tak balik bilik pun kemas je =P

ai~~
pe nak jadi ni =D

16 October, 2009 12:09  
Anonymous Ms.Independant said...

I pon kalo dh bz.
Blek pon terabai.
Hehehe~

:)

16 October, 2009 17:33  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
malas sebab busy gila, but anyway, skrg ni dah siap kemas katil n almari. gahaha! meja baru separuh. nampak sgt semaknye (- -")

16 October, 2009 21:55  
Anonymous Fina said...

Mr.Chenta,
what the heels, tak balik bilik memanglah kemas je sntiasa, sengal! :P

16 October, 2009 21:57  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
we have one thing in common, then.. ;)


(- -")

16 October, 2009 21:58  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish