2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Another thing about Facebook.
Tuesday, October 27, 2009 posted at 12:14 ♥

Just found out that Cikgu Jamain dah jadi PPD dekat Pekan Telupid (oh i really missed that place!) and that means, he's the one yang replace my father's position dekat situ dulu. Dapat tau dari perbualan Hasninah Isnin, Misnah Mislam, dan Canty Sudirman dalam Facebook. Senior-senior saya di SMK Telupid dulu. Well, the good thing of having account on Facebook is kamu boleh baca perbualan orang lain without being in it. Macam stalker lah. Hihi. Cikgu Jamain was my teacher waktu dalam menengah rendah untuk subject Kemahiran Hidup atau lebih spesifik, Sains Pertanian. Yah, I amik Sains Pertanian dulu. Bangga dapat belajar dengan Cikgu dulu. Walaupun dah agak lambat, tahniah Cikgu, sebab you reached another stage of your life. Impressive :*

Baru-baru ni join group SMK Telupid dekat Facebook. It's good to see my old friends and seniors (juniors tak ramai yang saya kenal) gathered there. Siapalah tu yang baik sangat create group sekolah kami.. And one more thing. Ada ke ex-schoolmate saya yang baca blog ni??

Ok itu saja nak cerita. Add saya dekat Facebook kalau nak saya stalk anda. But please introduce yourself first, takut I pergi ignore pula. Haha :P

Labels:


4 Comments:

Anonymous Ms.Independant said...

FB helps us get updated about our friends kan...
I wish office unblock balek facebook.
Windu nak FB-ing!

27 October, 2009 12:31  
Anonymous Akmar Anuar said...

hehe..tulah, fesbuk leh kte stalk orang len senyap2..tapi senyap2 sekarang ni pon dorang da leh detect kot...

SAYA SUKA STALK ORANG DI FESBUK! beware of being akmar's friend! hehe =p

27 October, 2009 12:51  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
nak get update sgt dgn kawan2 tu yg office pegi block FB kat ur workplace kottt.. hah! :P

28 October, 2009 10:13  
Anonymous Fina said...

Akmar Anuar,
eh betul ke bleh detect?

ni dah add blom FB kite ni hehehe..

28 October, 2009 10:19  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish