2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Aktiviti saya petang tadi.
Tuesday, October 06, 2009 posted at 20:42 ♥

Oklah pagi tadi saya tak pergi joging tapi petangnya kebetulan Dayah ajak joging sebab dia nak fit balik sebab dalam masa terdekat ni dia ada lawan hoki so I decide nak ikut-ikut dia keluar joging. Tak best lah joging seorang, I think. Tapi bila dah get used to it, I'll find my own way I guess ;) She's the one who jogged, saya berjalan kaki saja. Lets do it step by step okey. I dah lama tak bersenam jadi jangan bagi kejutan kat badan sendiri. I already hurt myself sebab buat surprise party for my stomach T__________T. Kesian badan I hari tu dan hari lagi satu, terkejut.

She taught me how to jog properly.

And had some talk with her. She told me that petang semalam, our principal Encik Muslimin ask her about me about something I wish I can tell you now, but later, okey? :) Nothing serious, it's just a sense of being caring and anggap JPMDPP macam anak beliau sendiri. Tak hairanlah since Dayah, Amy, Trexx, Yulie, and I, along with Encik Khairi, selalu keluar minum-minum kat luar dengan Encik Mus. Me, is still me. I will tell everything when semua dah selesai. I will. I promise. And I dapat tau Encik Khairi dah tahu tentang ni. Whaa.. Please, jangan sebarkan apa-apa lagi. I just hate it. Nanti orang buat spekulasi macam-macam. Pastu fitnah pula.

Selepas pusing dua round, pergi makan pula HAHA what the heck. Konon nak jaga makan. But I do jaga. Makan sebelum pukul 7. Betul tak? Eheh. Yong Pui Kuan join sekali. Ceh siap nama penuh. Yong aje lah.

Lepas habis makan, Dayah dapat call ada orang sakit. Sampai kolej je terus naik bilik budak sakit tu kat tingkat tiga. Muntah-muntah sebab gastrik yang melampau. Encik Khairi ada sekali sebab budak blok beliau. Now diorang dah ada dekat PKU lah rasanya. Saya balik bilik.

Amy keluar ke mana entah.

Anyway, esok pagi, 6.30 pagi mari berjoging bersama saya! :D

Labels:


4 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

jom... teringin plak nak jog

07 October, 2009 01:49  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
saya harap saya tak malas pagi esok, aminnnn.. :P

07 October, 2009 01:56  
Anonymous nur.sa said...

good! pun dah lama x turun maen badminton n ping pong. jom sama2 sehat.

07 October, 2009 08:32  
Anonymous Fina said...

nur.sa
jom!

07 October, 2009 12:19  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish