2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




4.09 AM
Monday, October 12, 2009 posted at 04:10 ♥

Fast Update!

  1. Pukul 8 pagi nanti after jog kena turun ke lab pula memantau or kawal student yang kena turun mengundi.
  2. Pilihanraya MPP UUM adalah pada hari ini bersamaan 12 Oktober 2009.
  3. Sorry guys (JPMDPP) semalam tak turun meeting, I kena penyakit yang membuatkan I tak boleh tengok orang (apakah?)
  4. Ada orang nak teman jog. Wiiiii! Eh kenapa macam seronok neh (- -")
  5. Dah pukul 4 pagi, sepatutnya sedang nyenyak tidur kat bed dah.
  6. Sebenarnya tadi dah tidur tapi kena ganggu so I online sekejap post entri yang macam in hurry je ni. Ok on my way!
  7. Oh lagi satu, insyALLAH Selasa ini akan ke dinner at somewhere I'll mention it later ;)
  8. My fikiran is full of him I wonder why? T____T CUKOP!
  9. Bye.
P.s Blog ini sepatutnya dinamakan blog perjalanan mencari suami T_____T whatthe.

Labels:


6 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

wah! haha. selamat la korang berpilihan raya eh. dan selamat la memantau. juga, selamat mencari suami :D

12 October, 2009 08:44  
Anonymous Si Kachak Suparjo said...

Aaaaa..
Tengok gaya kau sedang hangat bercinta.

Bile mau kawin?
Aku bleh bwat tiger show nanti, mau?

12 October, 2009 10:09  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
selamat! really need that ;D

13 October, 2009 03:09  
Anonymous Fina said...

Si Kachak Suparjo ,
ok booked. tiger show okey?? for my wedding. set!! jgn buat2 lupe nanti. n jgn tukar nombor tepon. hahahaha

13 October, 2009 03:10  
Anonymous queenlyana said...

blog mencari suami?..
eyhhh I pon I pon (nak join..)
aaahah

fina.. from time to time...
i suka betul dengan font and saiz font your blog nih...yeww suka nak baca taw..!

13 October, 2009 07:07  
Anonymous Fina said...

queenlyana,
first time org puji font blog ni, terharu sangat2. haha. yelaa.. blog mencari suami.. jom buat kelab! :P

16 October, 2009 21:54  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish