Pages

4.09 AM

Monday, October 12, 2009

Fast Update!

  1. Pukul 8 pagi nanti after jog kena turun ke lab pula memantau or kawal student yang kena turun mengundi.
  2. Pilihanraya MPP UUM adalah pada hari ini bersamaan 12 Oktober 2009.
  3. Sorry guys (JPMDPP) semalam tak turun meeting, I kena penyakit yang membuatkan I tak boleh tengok orang (apakah?)
  4. Ada orang nak teman jog. Wiiiii! Eh kenapa macam seronok neh (- -")
  5. Dah pukul 4 pagi, sepatutnya sedang nyenyak tidur kat bed dah.
  6. Sebenarnya tadi dah tidur tapi kena ganggu so I online sekejap post entri yang macam in hurry je ni. Ok on my way!
  7. Oh lagi satu, insyALLAH Selasa ini akan ke dinner at somewhere I'll mention it later ;)
  8. My fikiran is full of him I wonder why? T____T CUKOP!
  9. Bye.
P.s Blog ini sepatutnya dinamakan blog perjalanan mencari suami T_____T whatthe.

6 comments:

  1. wah! haha. selamat la korang berpilihan raya eh. dan selamat la memantau. juga, selamat mencari suami :D

    ReplyDelete
  2. Aaaaa..
    Tengok gaya kau sedang hangat bercinta.

    Bile mau kawin?
    Aku bleh bwat tiger show nanti, mau?

    ReplyDelete
  3. ف wildchild ۞,
    selamat! really need that ;D

    ReplyDelete
  4. Si Kachak Suparjo ,
    ok booked. tiger show okey?? for my wedding. set!! jgn buat2 lupe nanti. n jgn tukar nombor tepon. hahahaha

    ReplyDelete
  5. blog mencari suami?..
    eyhhh I pon I pon (nak join..)
    aaahah

    fina.. from time to time...
    i suka betul dengan font and saiz font your blog nih...yeww suka nak baca taw..!

    ReplyDelete
  6. queenlyana,
    first time org puji font blog ni, terharu sangat2. haha. yelaa.. blog mencari suami.. jom buat kelab! :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS