2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Life's Chapter.
Sunday, September 06, 2009 posted at 02:28 ♥

Dana, Pipie (but he prefer his name to be spelled as Fify), ayah ayah ayah, dan Adi.

Yang dua orang lagi dalam gambar tu adalah adik-adik saya.

SAYA AKAN BALIK KE RUMAH PADA MINGGU KE-TIGA BULAN INI YEAHUUU MAKA LIHATLAH GAMBAR DI ATAS WAKTU SAYA DI TAMAN RAMA-RAMA, PORING RANAU. Annoying betul sikit-sikit nak pakai uppercase siap buat ayat macam takda kaitan antara satu sama lain pastu kat gambar buat muka minta kena penampar. Over kau. Well terima je la penulis blog yang kadang-kadang tak betul neh.

Minggu ini minggu perit buat saya. Muka jangan cakaplah, I guess semua nampak muka tak friendly ni jadi macam lebih menakutkan. Semua takut nak tegur. Certain waktu je I can smile - termasuk waktu bergambar IF I kena masuk bergambar. I know how annoying my face kalau tak senyum.

I've been crying for several days. Crying on the bed diiringi lagu-lagu sedih macam hidop dalam drama lepas tu cepat-cepat seka airmata yang berjurai-jurai jatuh macam taknak berhenti takut orang perasan (I hope they don't tapi alamak, dah tercakap dalam blog T___T). It's not because I miss my family (of course I do miss them but not that bad), but the tension I am facing here made me want to be home so bad like hell err.. like heaven.

I am truly sorry.

I don't update for 2 days now. For those two days, I wish I can be a little hypocrite and write something that could entertain you, my readers, but I can't and I choose to remain silent. Can you please be a darling and layan je my rambling for .. I don't know but temporarily, for sure. And I promise I will be just fine .. I hope. Don't worry. Ceh macamlah diorang risau T__T

Saya tak perlukan kata-kata semangat, saya cuma perlukan pengertian.

So long.

note 1 : I always misspelled [judgment] as [judgement]. Well thanks to this site : 100 Most Often Mispelled Misspelled Words in English.

note 2 : I don't feel like socializing right now, so aktiviti berbalas komen dan jenguk blog orang diberhentikan buat seketika. Please note that ALL COMMENTS ARE NOTED AND I WILL REPLY IT SOONER OR LATER. Semua komen tetap akan berbalas cuma mungkin lambat sikit.

Labels:


11 Comments:

Anonymous ABdi said...

as i said cry all out u can know, smile later after u grade, u know i wiill be with them after that until u meeried andget u first job, care for them and dontcha ever high ur voice over them.ok.:)

06 September, 2009 04:54  
Anonymous Mr.Chenta said...

uit~~

life is a challenge
face it with courage =)

i mean ur spirit
not
courage the cowardly dog
(the cartoon) =P

got problem
i'll be there if you need to share sumthing =)

(-.-) ♫♫♫ ~~ ♥

06 September, 2009 06:58  
Anonymous Anonymous said...

hmmm as i said i will always with u.. my dearest friend... from(anda-menghitung hari) common fina.. u can be fine believed yourself :)

06 September, 2009 11:17  
Anonymous kakak seri lyana said...

ya ya ya adik fina. Be strong ok..!
Live every moments..!

06 September, 2009 14:24  
Anonymous ABdi said...

be strong ok....

07 September, 2009 06:00  
Anonymous AuraFIza said...

Fina..
Aku pn dalam situasi yg same..
air mata peneman setia buat masa sekarang..
Da lame aku tak update blog..
benti skejap kot..

07 September, 2009 13:58  
Anonymous Fina said...

ABdi,
okey.
where are u now? already at johor?

10 September, 2009 14:10  
Anonymous Fina said...

Hasif,
thank u for your concern. terharu. teman ketawa senang dicari, teman menangis? well.

10 September, 2009 14:12  
Anonymous Fina said...

Anonymous,
why to be Anonymous? it is not like i don't know you.. anyway, thanks so much. sorry, for everything.. i really hope u to understand why am i doing this. sorry.

10 September, 2009 14:14  
Anonymous Fina said...

kakak seri lyana,
of course. thanks for stopping by. jarang sgt. hehe :P

10 September, 2009 14:15  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
i hope u are doing fine dear. i asked about u thru niza and wancu, diorang cakap ko okey je. but who knows kan?? :)

10 September, 2009 14:17  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish