Pages

Life's Chapter.

Sunday, September 06, 2009

Dana, Pipie (but he prefer his name to be spelled as Fify), ayah ayah ayah, dan Adi.

Yang dua orang lagi dalam gambar tu adalah adik-adik saya.

SAYA AKAN BALIK KE RUMAH PADA MINGGU KE-TIGA BULAN INI YEAHUUU MAKA LIHATLAH GAMBAR DI ATAS WAKTU SAYA DI TAMAN RAMA-RAMA, PORING RANAU. Annoying betul sikit-sikit nak pakai uppercase siap buat ayat macam takda kaitan antara satu sama lain pastu kat gambar buat muka minta kena penampar. Over kau. Well terima je la penulis blog yang kadang-kadang tak betul neh.

Minggu ini minggu perit buat saya. Muka jangan cakaplah, I guess semua nampak muka tak friendly ni jadi macam lebih menakutkan. Semua takut nak tegur. Certain waktu je I can smile - termasuk waktu bergambar IF I kena masuk bergambar. I know how annoying my face kalau tak senyum.

I've been crying for several days. Crying on the bed diiringi lagu-lagu sedih macam hidop dalam drama lepas tu cepat-cepat seka airmata yang berjurai-jurai jatuh macam taknak berhenti takut orang perasan (I hope they don't tapi alamak, dah tercakap dalam blog T___T). It's not because I miss my family (of course I do miss them but not that bad), but the tension I am facing here made me want to be home so bad like hell err.. like heaven.

I am truly sorry.

I don't update for 2 days now. For those two days, I wish I can be a little hypocrite and write something that could entertain you, my readers, but I can't and I choose to remain silent. Can you please be a darling and layan je my rambling for .. I don't know but temporarily, for sure. And I promise I will be just fine .. I hope. Don't worry. Ceh macamlah diorang risau T__T

Saya tak perlukan kata-kata semangat, saya cuma perlukan pengertian.

So long.

note 1 : I always misspelled [judgment] as [judgement]. Well thanks to this site : 100 Most Often Mispelled Misspelled Words in English.

note 2 : I don't feel like socializing right now, so aktiviti berbalas komen dan jenguk blog orang diberhentikan buat seketika. Please note that ALL COMMENTS ARE NOTED AND I WILL REPLY IT SOONER OR LATER. Semua komen tetap akan berbalas cuma mungkin lambat sikit.

11 comments:

  1. as i said cry all out u can know, smile later after u grade, u know i wiill be with them after that until u meeried andget u first job, care for them and dontcha ever high ur voice over them.ok.:)

    ReplyDelete
  2. uit~~

    life is a challenge
    face it with courage =)

    i mean ur spirit
    not
    courage the cowardly dog
    (the cartoon) =P

    got problem
    i'll be there if you need to share sumthing =)

    (-.-) ♫♫♫ ~~ ♥

    ReplyDelete
  3. hmmm as i said i will always with u.. my dearest friend... from(anda-menghitung hari) common fina.. u can be fine believed yourself :)

    ReplyDelete
  4. ya ya ya adik fina. Be strong ok..!
    Live every moments..!

    ReplyDelete
  5. Fina..
    Aku pn dalam situasi yg same..
    air mata peneman setia buat masa sekarang..
    Da lame aku tak update blog..
    benti skejap kot..

    ReplyDelete
  6. ABdi,
    okey.
    where are u now? already at johor?

    ReplyDelete
  7. Hasif,
    thank u for your concern. terharu. teman ketawa senang dicari, teman menangis? well.

    ReplyDelete
  8. Anonymous,
    why to be Anonymous? it is not like i don't know you.. anyway, thanks so much. sorry, for everything.. i really hope u to understand why am i doing this. sorry.

    ReplyDelete
  9. kakak seri lyana,
    of course. thanks for stopping by. jarang sgt. hehe :P

    ReplyDelete
  10. AuraFIza,
    i hope u are doing fine dear. i asked about u thru niza and wancu, diorang cakap ko okey je. but who knows kan?? :)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS