2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




It is raining when I am publishing this entry.
Saturday, September 12, 2009 posted at 04:12 ♥


Which is better? Entri panjang (sampai 3-4 kali scroll down atau lebih), atau entri pendek (tak perlu scroll down banyak sangat)? Err faham tak ni? (- -")

I want high heels. Wedges style. I hope keluar petang nanti akan jumpa yang sesuai sebab dah takda masa untuk shopping lagi lepas ni. I am a kind of lady yang jarang beli heels tapi sangat suka tengok-tengok kedai kasut. Just to find yang betul-betul berkenan di hati but, jarang sangat boleh berkenan.

I want to buy baju siap, kalau duit cukuplah. Even this could be my first time beli baju raya without Mama, Mama usually don't have to worry about my taste. Hehe. Do you know raya tahun ni buat baju simple saja iaitu baju kurung biasa dua pasang? Tak kisah lah, but actually I do think it's denda from ayah sebab raya tahun-tahun lepas buat baju lawa sangat tapi pakai sekali tu je which is, for ayah, very wasteful. FINE.. I guess, I have to reconsider that baju raya tahun lepas dan tahun lepas itu untuk jadi baju tunang nanti I KNOW I KNOWWW.. Pasrah. I HOPE SAIZ BADAN I WAKTU ITU MASIH SAMA ATAU LEBIH KURUS I'M SERIOUS (- -"). Or else, it will be such a waste. So, baju tunang SIAP! But, kalau nak jadikan persalinan untuk kahwin, that would be too much T___T

For him.
thank you so much.

Elelehhh.. Sebut je pasal tunang, dan-dan sebut tentang him.

For him, hey.. I know you have been putting so much courage dan korbankan masa untuk keluar juga makan berbuka puasa. With my friends pulak tu. Kalau tak, I dah siap nak ajak Shan Jun Hou. Heh. Hehehe. Heh. Heh. T__T gelak apa macam ni. Anyway, I don't know how to put this into words, but .. Yesterday was beautiful. As he laugh and smile over my friends' jokes, sometimes I found myself LEKA looking at him. The warmth and the scent of his body, .. It makes my heart macam nak jatuh.. errrrrrr.. I am 23 years old. Eh motif kena sebut umur? HAHAHA. Move on.

Yulie offered something to Audirasarians. Need to set up a meeting on that, later. Within this week, I supposed.

Glanced at the time now on at the bottom corner of my laptop screen. ohmygod it's 3.57am?? Sleep sleep! Saya tak perlu sahur sebab saya _____ (sila isi tempat kosong). Haha :P Salam semua.

Labels:


2 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

its currently 'pagi pagi buta' here :p

kalau mahu membeli, alang alang, cari yang betul betul puas hati. bukan tangkap muat je. he~

kalau mencari suami/isteri, cari yang betul betul puas hati. he!

kalau melihat sesuatu yang kita suka, pandang puas puas. :p

kan dah jadi panjang comment ni. hehe

13 September, 2009 03:22  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
nothing wrong with komen pjg2. hehe.
setuju sgt-sgt dengan pernyataan anda. ceh formal. dah alang-alang kan? ekekek.

13 September, 2009 18:20  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish