Pages

If you can hear me now.

Friday, September 11, 2009

 
This is my first entry writing using this latest feature of new post section on blogger. Click HERE for more. Saya jakun sekejap untuk entri ini. Ya sedang jakun. Haha apa salahnya being jakun? Jakun is a kind of excitement beb. Rugi kalau tak pandai nak excited dalam hidop.

I am among the last person to know about this updated editor, actually T__T. As a blogger fan (mengaku blogger fan HAHA eh memang minat okey) rasa macam ketinggalan sekejap. I should be more alert on blogger buzz under my reading list on the dashboard. Blogger buzz under my reading list on the dashboard. Memberi maklumat secara lengkap sebab anda juga perlu mengetahuinya, sebenarnya.

Currently, addicted to this song by Bunga Citra Lestari. Presenting, CINTA PERTAMA (SUNNY) (:

Sunny sunny
Jantungku berdebar tiap kuingat padamu
Sunny Sunny
Mengapa ada yang kurang saat kau tak ada
Sunny Sunny
Melihatmu menyentuhmu itu yang kumau
Kau tak sempat tanyakan aku
Cintakah aku padamu
Tiap kali aku berlutut aku berdoa
Suatu saat kau bisa cinta padaku
Tiap kali aku memanggil di dalam hati
Mana Sunny mana Sunnyku mana Sunnyku
Sunny Sunny
Apa kabarmu kabarku baik baik saja
Sunny Sunny
Begitu banyak cerita tak habis tentangmu
Sunny Sunny
Salamku untukmu dari hati yang terdalam
Kau tak sempat tanyakan aku
Cintakah aku padamu
Tiap kali aku berlutut aku berdoa
Suatu saat kau bisa cinta padaku
Tiap kali aku memanggil di dalam hati
Mana Sunny mana Sunnyku mana Sunnyku

Reminds me to a special friend named Sonny. One of my sweet childhood memories. And, he'd married several years ago (: By the way, here's the link to download this song [LINK].
 
How was your first love?
 
Saya sebenarnya baru balik dari Changlun berbuka puasa dengan Abang (bukan Jun Hou :P), Dayah, dan Trexx. Terus ke bilik JPM for meeting then ni baru sampai bilik. Ngantuk dan kepala berattt.



Dadadididudu.

6 comments:

  1. me too tak tau pasai editor baru. but wth. im stick with the good old fashion html editor ;p

    ReplyDelete
  2. Seems to me, bkn u yg last tahu.
    Becoz frh pon xpena tahu smpi bace entri nie!
    Cane nk wat new update tu? ;)

    ReplyDelete
  3. ف wildchild ۞,
    guna yang lama selesa nak guna cuz since blogging dah stat guna editor tu kan. i fhm i fhm. hehe.. hey, send me ur address la wey.. nak bg kad.

    ReplyDelete
  4. Ms.Independant,
    yeke? oh nmpknye sy dah besarkan perkara yg kecil :P

    from ur dashboard, go to settings, go to basic, pastu scroll page paling bawah (global settings), select post editor dan pilihla. u can always tukar which editor u prefer :)

    ReplyDelete
  5. takmo memberi alamat secara public. terdedah kepada attacker attacker kat luar neh :p

    ekceli im just kidding around. nak kekalkan beberapa tahun tak mendapat kad raya. yeay :D

    ReplyDelete
  6. ف wildchild ۞,
    wha??
    err okey. hehe.
    ke awak rasa sy harmful?
    lalala.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS