2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




If you can hear me now.
Friday, September 11, 2009 posted at 03:27 ♥

 
This is my first entry writing using this latest feature of new post section on blogger. Click HERE for more. Saya jakun sekejap untuk entri ini. Ya sedang jakun. Haha apa salahnya being jakun? Jakun is a kind of excitement beb. Rugi kalau tak pandai nak excited dalam hidop.

I am among the last person to know about this updated editor, actually T__T. As a blogger fan (mengaku blogger fan HAHA eh memang minat okey) rasa macam ketinggalan sekejap. I should be more alert on blogger buzz under my reading list on the dashboard. Blogger buzz under my reading list on the dashboard. Memberi maklumat secara lengkap sebab anda juga perlu mengetahuinya, sebenarnya.

Currently, addicted to this song by Bunga Citra Lestari. Presenting, CINTA PERTAMA (SUNNY) (:

Sunny sunny
Jantungku berdebar tiap kuingat padamu
Sunny Sunny
Mengapa ada yang kurang saat kau tak ada
Sunny Sunny
Melihatmu menyentuhmu itu yang kumau
Kau tak sempat tanyakan aku
Cintakah aku padamu
Tiap kali aku berlutut aku berdoa
Suatu saat kau bisa cinta padaku
Tiap kali aku memanggil di dalam hati
Mana Sunny mana Sunnyku mana Sunnyku
Sunny Sunny
Apa kabarmu kabarku baik baik saja
Sunny Sunny
Begitu banyak cerita tak habis tentangmu
Sunny Sunny
Salamku untukmu dari hati yang terdalam
Kau tak sempat tanyakan aku
Cintakah aku padamu
Tiap kali aku berlutut aku berdoa
Suatu saat kau bisa cinta padaku
Tiap kali aku memanggil di dalam hati
Mana Sunny mana Sunnyku mana Sunnyku

Reminds me to a special friend named Sonny. One of my sweet childhood memories. And, he'd married several years ago (: By the way, here's the link to download this song [LINK].
 
How was your first love?
 
Saya sebenarnya baru balik dari Changlun berbuka puasa dengan Abang (bukan Jun Hou :P), Dayah, dan Trexx. Terus ke bilik JPM for meeting then ni baru sampai bilik. Ngantuk dan kepala berattt.



Dadadididudu.

Labels: ,


6 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

me too tak tau pasai editor baru. but wth. im stick with the good old fashion html editor ;p

11 September, 2009 05:45  
Anonymous Ms.Independant said...

Seems to me, bkn u yg last tahu.
Becoz frh pon xpena tahu smpi bace entri nie!
Cane nk wat new update tu? ;)

11 September, 2009 09:59  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
guna yang lama selesa nak guna cuz since blogging dah stat guna editor tu kan. i fhm i fhm. hehe.. hey, send me ur address la wey.. nak bg kad.

11 September, 2009 12:47  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
yeke? oh nmpknye sy dah besarkan perkara yg kecil :P

from ur dashboard, go to settings, go to basic, pastu scroll page paling bawah (global settings), select post editor dan pilihla. u can always tukar which editor u prefer :)

11 September, 2009 13:17  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

takmo memberi alamat secara public. terdedah kepada attacker attacker kat luar neh :p

ekceli im just kidding around. nak kekalkan beberapa tahun tak mendapat kad raya. yeay :D

13 September, 2009 03:34  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
wha??
err okey. hehe.
ke awak rasa sy harmful?
lalala.

13 September, 2009 12:11  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish