2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




How To Say It To Make It Less Awkward?
Monday, September 28, 2009 posted at 20:36 ♥

Hey you guys..

Err..
Assalamualaikum warahmatullahi wa barakatuh.

Ermm..






Uhhh..





Aaa..





Mmmm..





Ah.. Lack of words :(

Lets see some pictures. Malas sangat nak edit, so gambar macam blur je. Maklumlah, guna hanpon pun yang cap ayam. Tak mampulah nak beli mahal-mahalll.

With Dana


Tak payah diperkenalkan lagi.


Pada pukul 2 pagi selepas hari raya ke-tiga telah dikejarkan ke hospital sebab keracunan makanan wth (- -") Ok ok, releks, saya dah sihat.

Gambar di atas adalah balutan kesan jaruman. Muntah-muntah sampai berpeluh-peluh. Sampai dah takda isi dalam perut. Sampai air banyak hilang. Sampai muntah angin je. Rambut sampai basah separuh. Badan waktu tu cukup lemah dan saya tahu saya sudah hilang banyak air dalam badan. Untuk elakkan saya mengalami hidrasi (kehilangan air dalam badan yang melampau boleh menyebabkan kematian) doktor masukkan air ke dalam badan using botol yang disangkut atas stand tu melalui tiub yang dicucuk menggunakan jarum kat tangan (dalam gambar). Sorry, I don't know what you people call it.

Waktu tu teringat pada arwah Tati (cousin sebaya) dan macamana cara arwah meninggal dulu.. :(

Doktor suruh bermalam di wad malam itu tapi saya berkeras nak balik malam tu juga dan rehat saja di bilik sendiri. Doktor tu macam bengang je. Heh. Sorry doc, and thanks so much :)

Urmm.. Malam tu ada mangsa accident. Dari perbualan, mangsa tu kemalangan sebab tengah mabuk waktu pandu motosikal. He's non-muslim. Haih. Thank God he's okey.


Waktu ke rumah Ziela :)
Gambar ini akan jadi bukti bila SAYA dah kurus nanti. Heh.


Bye.

Labels:


2 Comments:

Anonymous ABdi said...

astagafirullah!amcm blh keracunan??ni mesti mkn x berlampu nih......btw, glade u ok,syukur.beter becareful next time ok.and buy some insurans plss(he3 promote).who knows....

29 September, 2009 19:10  
Anonymous Fina said...

ABdi,
hehehe.. bukan makan x berlampu, makan tak ingat je. hehehe :P

30 September, 2009 11:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish