2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Depression.
Wednesday, September 02, 2009 posted at 23:59 ♥

time sangkut bendera keliling padang/kawasan jalan raya. saya baru lepas menangis berbaldi-baldi dalam bilik for some reason lepastu baru keluar ambil angin petang dan bantu diorang.. ada sape-sape kesian dekat saya takkkk?


Entri ini sekadar entri untuk update you my latest life. Well, kalau ada yang in case, takda apa yang nak dibaca sangat, boleh la baca entri tak-penting-tapi-ditulis-dari-hati ini. Disebabkan entri lepas, sikit lagi blog yang dicanang-canang blog personal ini akan menjadi blog macam belajar sejarah padahal sejarah adalah subjek yang saya lemah waktu STPM (- -")

Emotionally, I am not okay. And the only thing that is good in my life now is, my health. Where do I start?

Akhir-akhir ini, saya macam mula mencari rakan-rakan yang macam dah lama tak hang-out sama-sama. I was too busy menjadi seorang anti-sosial dengan semua orang dan hanya bergaul dengan orang yang dekat dengan saya. Saya sangat kurang menambah rakan-rakan dan bergaul dengan mereka yang kurang rapat sebab I prefer for less friends. Pardon me for that. I am just not in the mood of huhahuhaing.

Ziela, Moy, Tia : my bestest girlfriends ever, I ALWAYS MISS YOU GUYS. Life isn't so perfect lately, and for the time being, I would like to keep it only by myself. I hope you all doing great there. To Niza, Fiza, Wancu, and not forgetting Beatrice. I MISS YOU ALL TOO. And to seven of you, actually, I feel really relieved to see or have you guys around. I REALLY missed the time we were really close and to have you guys, that was among the best chapter of my life.

Even if I can't stay in touch with them, doesn't mean they are all forgotten. I still remember them, hoping, and looking forward for THE DAY I will have the chance to have some talk, maybe shares laughters and sheds tears together as we use to be.. But things never be the same again heh?

Tiap hari bersahur makan nasi panas nasi panas (motif kena ulang dua kali?) kecuali those 3 nights kitorang tak terbangun sahur, bangun pun masa dah lepas dah. Bak kata Amy, banggalah parents kalau tahu anak dia bangun sahur tiap pagi pukul 5am siap makan nasi lengkap berlauk dan bersayur.

Terserempak dengan seorang rakan penari semalam. Dia kata, eh Nana ke apsal lain? Makin kurus!. Nak kena makan banyak-banyak neh. Mana best kurus. Hihihihihipokrit. Nana (ok tolonglah jangan sebut 'Nana in the housssse!!' itu T___T) tu panggilan dekat rumah tapi some of my friends prefer to call me with that name.

Akhir-akhir ni saya selalu didatangi mimpi padahal saya seorang yang sangat jarang bermimpi.

I lose my appetite of working even for things I love the most : dancing.

Oklah, I hope I berjaya bored anybody with this entry. Ha Ha Ha. Bye.

updated : Lupa nak mention. Yang duk pasang bendera Malaysia kat pagar tu adalah JPMDPP sisters yang semuanya sempoi belaka. Yang datang membantu ada dalam 8 orang out of 22.. Yang lain ada hal. Inilah kerja kami dekat kolej. Selain buat program dan projek untuk kolej dan student, kami juga membuat kerja-kerja kebajikan macam ni.. contoh pasang bendera, orang perantara dengan orang atasan dalam berurusan dengan pelajar berkenaan masalah-masalah dalam kolej (contoh : hilang kunci bilik), menyebarkan maklumat kepada pelajar melalui pengumuman (contoh : pemberitahuan tentang cuti mengejut UUM berkaitan H1N1), memastikan pelajar dapat yang terbaik contoh macam television dan astro di setiap blok. Itu semua adalah atas usaha JPMDPP memohon kat orang atasan tapi macam biasalah ramai juga yang tak puas hati tentang itu dan ini padahal duduk goyang kaki je selama ni. Kata yang JPMDPP tak buat kerja padahal dia tak nampak kerja yang kami buat dan kesukaran yang kami lalui wtf. Kan dah emo.

Labels: ,


5 Comments:

Anonymous CHEDEM said...

Hai, nape nanges2 ni. Nanti gua blanje KFC k.Erm...do we already connected through FB????

03 September, 2009 09:05  
Anonymous Ms.Independant said...

Nga depressed pon sempat tenyum agi.
Bgs ar tue *thumbs up*! :)

03 September, 2009 09:34  
Anonymous AuraFIza said...

lahai..cian die..
takmo r nangis2..nnt aku pn nk nangis gak..hehe..
Utk mengembalikan zaman2 hangout brsama, jom nnt kte kuar eh..
tp tu la..tatau nk g bile..
huhu..
tp aku akn pstikan kte akan kuar same2 gak nnt sblm kte sume berpisah..

okey dear..
cheer up!

03 September, 2009 13:03  
Anonymous Anonymous said...

hmmm.... actually you have some friend but you just let him go... even just a friend (anda)

03 September, 2009 15:41  
Anonymous ABdi said...

cry all out u want. but did'nt make a change right?go hang out with frends talk....and pls do take careof ur health. tgk kasim selamat x?huhu..."menangis konon....pergi ko manangis di sana!" he3.....

03 September, 2009 17:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish