2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Cam-Whoring.
Monday, September 28, 2009 posted at 23:01 ♥

Cam-whoring? Gambar-gambar waktu menyambut Aidilfitri ke? Err.. Bukan-bukan. Sorry I didn't take much of it. Tak sampai 10 gambar pun rasanya gambar raya. Sebab saya makin berisi sekian terima kasih.

Gambar berikut adalah gambar tanpa edit kecuali crop, dari web camera saya (patutnya letak tajuk webcam-whoring) dalam suasana bilik yang gelap gulita tiap kali malam menjelma sebab lampu rosak sejak dua tahun lepas tapi sampai sekarang tak dibaiki atau diganti sebab sayang dengan suasana romantik kat bilik (wth padahal tak pergi buat kertas kerja minta peruntukkan pembaikan lampu bilik kat ayah haha ok gurau). Harapkan lampu laptop sajalah heh heh.

Amaran : Saya tidak bertanggungjawab atas apa jua bentuk perasaan yang mungkin bakal timbul setelah anda melihat gambar-gambar dibawah. Perasaan anda, tanggungjawab anda. Sila skip entri ini jika anda tidak berminat. Terima kasih.

Entri ini saya letak gambar-gambar di bawah album : Anak Cina

anak cina 1


anak cina 2


anak cina 3


anak cina 4
kesengalan menjelma


anak cina 5


anak cina 6


anak cina 7


anak cina 8
bersandar pula


anak cina 9
simbol tangan yang ayah saya paling tidak gemari (- -") tapi kadang-kadang akan TERBUAT.


anak cina 10


anak cina 11
dah busan buat muka angelic


anak cina 12


anak cina 13


anak cina 14
kononnya nak buat pouting tapi confirm tak jadi (sampai terkerut-kerut kening) heh.


Laugh.Laugh.Laugh.
How come tiba-tiba ada gambar budak ni kat dalam picture archieve (- -")

Presenting Mr Bean Jr.

Haha :P
He's my youngest brother, Pipie.
INI adalah peristiwa kenapa saya gemar panggil dia Mr Bean Jr :D
More story about him, please browse the Family category at the sidebar :)





Okeylah. Seriously saya tak berapa pandai buat photo caption. Ada sape-sape nak tolong?

Labels:


2 Comments:

Anonymous ABdi said...

ha.ha, not bad.well,nice pic u got there.....

29 September, 2009 18:55  
Anonymous Fina said...

ABdi,
thannk you..

30 September, 2009 10:55  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish