2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




A step closer to you.
Thursday, September 10, 2009 posted at 04:02 ♥

Betullah, bulan Ramadhan merupakan bulan penuh cobaan. Bulan ini saja ada beberapa entri emo yang sepatutnya diprivatekan. Ceh dah pandai cakap nak privatekan entri dah sekarang ni. Haha yang tak faham sila ke SINI.

Updates :
  • Saya sedang senggugut. Jadi bolehlah kau buat kesimpulan mood saya swinging selama ni sebab PMS (- -")
  • Kelajuan internet di UUM sekarang ni amat @%^&* menyebabkan kesukaran untuk surf internet termasuklah untuk menjenguk blog rakan-rakan. Nak tunggu loading sikit punya lembab tak sabar aku.
  • 17hb pada pukul 8.35 pagi flight ke KL, kemudian pukul 10 pagi pula flight ke KK Sabah. I miss home! I miss pakai tempurung kelapa tutup buah dada dan pakai daun-daun kelapa as my skirt. I miss naik atas pokok using lift pastu online kat situ siap wireles laju satu gbps gitu. Kahkahkah. Ok tak faham lawak ini sila ke SINI.
  • Siapa nak kad raya dari pemilik blog sufilara.bs.com? I am so generous today so anyone of my readers can just send me your address NOT email address to sufilara[at]gmail[dot]com. To all of my new readers, old readers, new follower, old follower or even my silent readers (kalau ada). Will be last until kad raya habis, sangat banyak dalam simpanan T__T Dun worry la, blog ni tak ramai readers, peluang nak dapat kad raya amat tinggi (:
Updated : Saya benar-benar bermaksud nak bagi kad raya yang betul-betul kad.
NOW. Before I went back to Sabah sebab I decide nak kad tu all the way flying to you from Sabah :)

p.s klik sini.

Labels:


10 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

nak kad raya yang betul betul punya kad. bukan yang sentuh kad raya, tapi rasa skrin monitor je. hehe..

10 September, 2009 07:11  
Anonymous Mr.Chenta said...

wah
kita nak =P

No 432,
Jalan DS 1/7,
Bandar Dataran Segar,
Lukut, 71010 Port Dickson,
Negeri Sembilan Darul Khusus,
Malaysia.

dun forget ur sexy picture =P

10 September, 2009 07:26  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
yes! saya serius la ni. ehehe..

10 September, 2009 07:54  
Anonymous Fina said...

hasif si Mr.Chenta,
i publish ur comment okey, dah pesan awal2 hantar je kat emel. ekekek.

okey one picture reserved! eh silap. one card reserved!

10 September, 2009 08:25  
Anonymous [z@ck] said...

fina..
u kt UUM bt kos pe?
year brapa da?

10 September, 2009 15:14  
Anonymous Fina said...

[z@ck],
it's been 3 years, ada 2 years lagi sebab i tukar kos and kos i skrg 4 thn. kaunseling.

10 September, 2009 15:30  
Anonymous nur.sa said...

mau.mau.. ntah2 ni je kad tunggal aku dapat tahun ni. erk..

10 September, 2009 20:53  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
two card reserved!!

11 September, 2009 00:13  
Anonymous Mr.Chenta said...

ahahaha
amat malas mau bukak yahoo punya mailbox
byk spam !!

11 September, 2009 00:55  
Anonymous Fina said...

Hasif,
kan? kan? pastu loading lambat T__T
thats y i tukar g gmail. simple yet senang nak guna :)

11 September, 2009 01:44  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish