Pages

Uncategorized.

Sunday, August 23, 2009

Hari Ahad. Hujan. Dengar macam lebat. Sejuk. Aku dah post lima entri hari ini termasuk entri yang ini. Mood sekarang adalah untuk menghadap laptop lama-lama. Orang hujan-hujan pergi tidur aku duk buat benda yang tidak boleh diterima. Lima entri tak guna dalam satu hari T__T Tengok belakang sebelah kiri. My adik, Amy sedang baring-baring layan handphone. Siap berselimut. Padahal ada kelas. Dua-dua ada kelas. Dua-dua pemalas hari ini. Tapi gen pemalas aku ada lebih sikit lagi kot dari dia. BHAHAHAHA.

Sebenarnya aku potong rambut layer, pastu rambut depan buat macam baby-doll. Sumpah malu gile nak tunjuk sebab arghhh malu. Takmau tunjuk. HAHAHA. Begini saja. Cari gambar-gambar saya yang lepas pastu bayangkan ada rambut depan paras atas kening merimbun kat dahi. Macam itulah. Arhhh nak tutup perenggan sekarang OK BYE... zupppp!

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS