2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Uncategorized.
Sunday, August 23, 2009 posted at 13:53 ♥

Hari Ahad. Hujan. Dengar macam lebat. Sejuk. Aku dah post lima entri hari ini termasuk entri yang ini. Mood sekarang adalah untuk menghadap laptop lama-lama. Orang hujan-hujan pergi tidur aku duk buat benda yang tidak boleh diterima. Lima entri tak guna dalam satu hari T__T Tengok belakang sebelah kiri. My adik, Amy sedang baring-baring layan handphone. Siap berselimut. Padahal ada kelas. Dua-dua ada kelas. Dua-dua pemalas hari ini. Tapi gen pemalas aku ada lebih sikit lagi kot dari dia. BHAHAHAHA.

Sebenarnya aku potong rambut layer, pastu rambut depan buat macam baby-doll. Sumpah malu gile nak tunjuk sebab arghhh malu. Takmau tunjuk. HAHAHA. Begini saja. Cari gambar-gambar saya yang lepas pastu bayangkan ada rambut depan paras atas kening merimbun kat dahi. Macam itulah. Arhhh nak tutup perenggan sekarang OK BYE... zupppp!

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish