Sunday, August 23, 2009

Uncategorized.

Hari Ahad. Hujan. Dengar macam lebat. Sejuk. Aku dah post lima entri hari ini termasuk entri yang ini. Mood sekarang adalah untuk menghadap laptop lama-lama. Orang hujan-hujan pergi tidur aku duk buat benda yang tidak boleh diterima. Lima entri tak guna dalam satu hari T__T Tengok belakang sebelah kiri. My adik, Amy sedang baring-baring layan handphone. Siap berselimut. Padahal ada kelas. Dua-dua ada kelas. Dua-dua pemalas hari ini. Tapi gen pemalas aku ada lebih sikit lagi kot dari dia. BHAHAHAHA.

Sebenarnya aku potong rambut layer, pastu rambut depan buat macam baby-doll. Sumpah malu gile nak tunjuk sebab arghhh malu. Takmau tunjuk. HAHAHA. Begini saja. Cari gambar-gambar saya yang lepas pastu bayangkan ada rambut depan paras atas kening merimbun kat dahi. Macam itulah. Arhhh nak tutup perenggan sekarang OK BYE... zupppp!
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*