2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




The Survival
Sunday, August 02, 2009 posted at 11:41 ♥

Anda kini kembali mengikuti rancangan Explore Sedim. Sit back and relax!

Cehh.. (- -") Padahal sebenarnya entri pendek je.

Today I am busy. Jadi, tak payah buang masa. Dalam rancangan apa sekarang?? Oh iya Rancangan Bergambar : The Survival. Sorry, bukan rancangan. Saja berangan kejap. Last time about rafting, today about The Survival. This is going to be a simple entry though. Ada gambar saja dan ACTUALLY, ini adalah entri draft. Dah siap beberapa hari lepas waktu tengah santai-santai. Tujuan : Memastikan blog ini sentiasa ada entri baru HEHEHE. I don't know why I have to mention this tapi layankan je lah. Oh iya, saya dah update gambar kat entri The Rafting.

Sebelum tu tengok dulu gambar ni :

Maaf orang belakang, HEHEHE. Jahat gila SENGAJA POTONG. Uwwpss..

Dan the rest, juga gambar. Maaf saya tahu kualiti gambar yang tak elok adalah a major turn off. Tapi jangan lihat pada gambar - tapi keikhlasan hati orang tersebut untuk berkongsi dengan anda (HAHA). Kredit to Encik Ramly SP.

No pain no gain, kata Encik Ramly.





Buat dan bakar roti lilit untuk isi perut yang kosong



Bismillah.. waktu ni makan penuh nikmat walaupun makan dengan sardin kuah cair saja.



Sebelum tidur, belajar pasang jerat.




Yang lain tidur. Waktu sentri group saya adalah pada pukul 2 pagi - 4.30 pagi.


4.30 pagi sambung tidur. Berakhirlah acara untuk hari tersebut. Bersambung keesokkannya.

Next : Rest Rescue.

Habis. <---- (ikut style news kat Portal UUM)

Labels: ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish