2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Most things we're searching for are closer than we realize...
Wednesday, August 26, 2009 posted at 12:18 ♥

Hari ini tayang gambar pula. Kosorow ko po nangku doho? Aiseh.. Tiba-tiba speaking bahasa Dusun yang tercinta. Sebenarnya tadi perjumpaan anak-anak Sabah termasuk anak-anak Sarawak untuk projek yang nak dijalankan that's why mungkin.

Apakah anda tertanya-tanya tentang nasib bunga-bungaan yang saya terima tempoh hari? Saya nak cakap ini sebenarnya : Masihkah kau ingat pada entri ini? Kalau tak, sila klik pada link itu sebelum membaca lebih lanjut.


Ahah. Koperasi UUM!

Minggu lalu, bunga-bungaan ini masih segar dan mewangi. Sekarang sudah kering dan agak busuk walaupun tak layu T__T Dayah pesan suruh sangkut bunga itu secara terbalik so tak nampak layu. Tetap tegak macam sejak ku bertemu padamu, Roses.

Kenangan itu tetap segar dalam hati ini.

Satu lagi.
Petang tadi, dapat baju korporat ini. Mahal okey, tapi tak apa sebab material dia agak memuaskan hati.


Kos Sains Kaunseling

Saiz S. Tapi masih rasa agak besar tapi wajarlah. Dah nama kos Sains Kaunseling, so why the ketat-ketat?

Ok bye.

Labels:


6 Comments:

Anonymous Mr.Chenta said...

flower for you at my blog ;)

26 August, 2009 13:43  
Anonymous Fina said...

Mr.Chenta,
thank u. a tag huh? :)

26 August, 2009 14:26  
Anonymous ABdi said...

jaga baju korporat tu btl2, sbb ia akan menjadu kenangan indah waktu bekerja nt.....trust me.. he3

26 August, 2009 19:01  
Anonymous Fina said...

ABdi,
mestilah. wajib tuh. hehe.

26 August, 2009 23:42  
Anonymous IeshaGunn said...

bunga dah layu? :D

28 August, 2009 01:15  
Anonymous Fina said...

IeshaGunn,
dah kering dahhh.. T__T

28 August, 2009 02:59  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish