Most things we're searching for are closer than we realize...

August 26, 2009

Hari ini tayang gambar pula. Kosorow ko po nangku doho? Aiseh.. Tiba-tiba speaking bahasa Dusun yang tercinta. Sebenarnya tadi perjumpaan anak-anak Sabah termasuk anak-anak Sarawak untuk projek yang nak dijalankan that's why mungkin.

Apakah anda tertanya-tanya tentang nasib bunga-bungaan yang saya terima tempoh hari? Saya nak cakap ini sebenarnya : Masihkah kau ingat pada entri ini? Kalau tak, sila klik pada link itu sebelum membaca lebih lanjut.


Ahah. Koperasi UUM!

Minggu lalu, bunga-bungaan ini masih segar dan mewangi. Sekarang sudah kering dan agak busuk walaupun tak layu T__T Dayah pesan suruh sangkut bunga itu secara terbalik so tak nampak layu. Tetap tegak macam sejak ku bertemu padamu, Roses.

Kenangan itu tetap segar dalam hati ini.

Satu lagi.
Petang tadi, dapat baju korporat ini. Mahal okey, tapi tak apa sebab material dia agak memuaskan hati.


Kos Sains Kaunseling

Saiz S. Tapi masih rasa agak besar tapi wajarlah. Dah nama kos Sains Kaunseling, so why the ketat-ketat?

Ok bye.

You Might Also Like

6 comments

  1. flower for you at my blog ;)

    ReplyDelete
  2. Mr.Chenta,
    thank u. a tag huh? :)

    ReplyDelete
  3. jaga baju korporat tu btl2, sbb ia akan menjadu kenangan indah waktu bekerja nt.....trust me.. he3

    ReplyDelete
  4. ABdi,
    mestilah. wajib tuh. hehe.

    ReplyDelete
  5. IeshaGunn,
    dah kering dahhh.. T__T

    ReplyDelete