2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




I am emotionally, physically, and mentally EXHAUSTED.
Wednesday, August 12, 2009 posted at 02:14 ♥


Entri ini adalah entri serius.

Aku kat bilik JPM sekarang ni. Tinggal aku sorang. Tak dan nak rasa seram-seram. Banyak kerja tak siap dan aku plan nak siapkan before ke Pahang. Aku rasa aku tidur lewat malam ni. Atau lepas subuh baru tergedik-gedik nak pergi tidur.

Jika ada yang terasa digaru-garu hati tu nak cakap macam ni : Dah jadi senior pun masih nak mengeluh soal assignment ke?, Meh sini aku cakap awal-awal. Damn la you. Bukan mengeluh, cuma mengadu.. SENGAL. Aku manusia, bukan robot. Agak-agak pengsan tak lecturer kaunseling saya kalau baca blog yang tak berciri kaunseling ni? Mungkin terus tak nak mengaku student dia.

Poor my roomate Amy masih tak elok-elok lagi dari demam dan saya whole day dekat bilik JPM sebab boleh lebih fokus tapi kadang-kadang akan naik atas jenguk-jenguk dia tapi tak tau Amy perasan ke tak sebab macam tidur. Kesiannn.. Nak teman tapi dekat bilik ADA KATIL T____T Semua orang tahu I tak boleh jumpa katil, nanti I lupa pada dunia. Sepatutnya letak muka happy sebab jumpa katil adalah perkara yang menghappykan tapi tak boleh nak happy-happy pada katil dan tilam dan bantal sekarang ni sebab study first.

Okey bye.

Labels:


9 Comments:

Anonymous abdi said...

study and achive asmuchknowlage ucan. bcos when u in the world of working. u wont even hv time to read.and u will misshow  much study is..... huhuhu...

12 August, 2009 19:14  
Anonymous abdi said...

kita pohom kekuatan,tuhan beri kita kesulitan untuk jdkn kita kuat,kita pohonketeguhan hati,tuhan beri kitamasalah untuk diatasi,kita pohon keimanan, tuhan beri kita ujian,untuk memantapkn iman.kadangkala kita tak dpt apa yg dihajati,namun kita sentiasa dpt apa yg kita perlukan,..........be strong.

12 August, 2009 21:07  
Anonymous FIza said...

we're in the same situation..
smp fenin kefale da nih tgk keje yg bertimbun..
i'm too worried klo2 tak smpat siapkan..
as a result, aku tido pn mmpi lecturer!
huh.. mimpi ngeri!!

12 August, 2009 23:05  
Anonymous arizs said...

alahai,

nape la stress benor tu? sabo yong. hidup memangcamni. ada ups & down dia. fokus pada satu2 perkara ok?!

13 August, 2009 00:42  
Anonymous FiNa said...

i'll remember that =)

13 August, 2009 16:21  
Anonymous FiNa said...

thank u, dan thank u sebab forwarded this mesej to my sist yulie cuz she's in trouble rite now. she needs that. thanks so much =)

13 August, 2009 16:23  
Anonymous FiNa said...

wah kronik2. huhu. bab too worried kalau tak smpt siapkan tu tu la yang paling utama. tp stkt ni tak lg la sampai termimpi lect (- -") how was it? haha :P

13 August, 2009 16:29  
Anonymous FiNa said...

inilah kehidupan namanya. kalau takda perasaan langsung, aku bukan manusia. ngehehe boleh macam tu?

13 August, 2009 16:31  
Blogger Genies Alan said...

Saya lebih memilih untuk menggunakan beberapa fitur dari blog anda yang dipasang pada di blog saya apakah Anda tidak keberatan. Tentu saja aku akan memberikan link di blog web Anda. Terima kasih telah berbagi.
cara menghilangkan kurap
obat herbal korengan

03 August, 2016 12:29  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish