2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hujan Turun Bagaikan Mutiara.
Thursday, August 27, 2009 posted at 16:18 ♥

Hello everybody, what's up? :)))

Semalam Dana hantar mesej. Lebih kurang macam ni bunyinya :

"Na, kasi kosong blog saya.. saya mau update ne hari-hari.. saya ada laptop baru hehehehe"

Update hari-hari ye (- -").

You know, I am the one yang pengaruh dia berblog. She started her new blog since November 2008 and only updated until January 2009. But guess that, she wants to start all over again now that's why dia nak kosongkan blog dari entri lama. Anda tahu kan, saya suka main coding. So, since saya cuti Khamis, Jumaat dan Sabtu, saya rasa saya ada masa untuk itu kot. So, for the time being, I'll be at Dana's belog too http://akudana.blogspot.com.

Ohya. Saya tengok comment layout (tak habis-habis dengan comment-layout, dari dulu lagi T___T) template blog Dana yang baru ni lawa dan kemas, so saya tiru code dia ganti code comments section sebelum ni. Hehehe. Nanti ada masa lain saya edit.

Plan diorang tiba-tiba nak keluar buka puasa kat luar hari ni. So okay. Just hoping sempat kejar waktu meeting pukul 9 malam ini. Lepas tu post-mortem Bakti Siswa kat Pahang hari itu pukul 11 malam nanti. For post-mortem, tak rancang betul-betul lagi nak cakap apa.

Mood tengah elok sebenarnya sekarang ni cuma tak tahu kenapa macam ada something wrong je kat entri neh. Aih bye.

Updated
Hujan sedang turun renyai-renyai waktu tulis entri ni, dalam hati macam tengah berkumandang lagu Sudirman bertajuk Hujan itu sewaktu menulis maka terhasillah tajuk entri ini :)

Labels: ,


2 Comments:

Anonymous nur.sa said...

errr..apa kaitan tajuk dengan entri...?:P

28 August, 2009 12:54  
Anonymous Fina said...

To nur.sa,
lupa nak cakap kat entri.
waktu menulis ni hujan tgh turun renyai2.. thats why.
lepas tu teringat pula lagu sudirman tu. hehe..
jap g edit entri.
ehehe :P

28 August, 2009 13:00  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish