2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Award From Wanie
Sunday, August 23, 2009 posted at 10:55 ♥


This very special entry is for Wanie, my sabahan friend yang sweet yang juga bekas student UUM. Ceh dah jadi bekas studentttttttt... (- -') Okeylah, rasanya nak cerita sikit pasal this lady. Mula kenal cik Wanie ni lebih rapat time pergi Bakti Siswa kat Kampung Ranggu & Kampung Balung di Tawau Sabah tahun sudah-sudah. Program under ad-hoc Sabah UUM. As long as I know her, she's very talkative, friendly, suka senyum dan gelak-gelak sampaikan setiap kali bayangkan muka Wanie, selalu terbayangkan muka dia yang sedang gelak ataupun grinning (- -'). Kitorang satu kolej, DPP SME Bank. Kalau terserempak tu hai-hai bai-bai secara friendly. Then, saling add dalam facebook, lepas tu paling tak boleh lupa bila saya buat kuiz 'How Well Do You Know Hasnie Falina?' dalam facebook. She got the highest mark. Rupanya selama ni jadi silent reader kat blog ni. No wonder dia jawap banyak betul. And now she have her own blog at http://mikkofallenangel.blogspot.com/.

Bila nak saling terikat dengan cik abang, wanie? :P

Labels:


2 Comments:

Anonymous a d r e y n i e e l i s y a said...

alahai yang... ptanyaan yg last 2.. hahaha.. buat i x tido 7 hari 7 mlm..

23 August, 2009 20:19  
Anonymous Fina said...

a d r e y n i e e l i s y a,
ehemmmm well, i know susah sikit nak jawab. take ur time, kawen ajak okey.

24 August, 2009 00:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish