Thursday, August 06, 2009

ANNOUNCING THE END OF THE 'NO END'.

Assalamualaikum.
Kepada pembaca yang dikasihi.

Sila ambil perhatian, jika tidak, anda akan menyesal (iklan sunsilk).

As I will be closing my blog to a PRIVATE BLOG, eh cakap bahasa melayu lah Fina (sebab ini entri serius. ini serius. jadi jangan buat ayat dalam kurungan). Okey. Saya serius. Harap anda juga.

Saya punya dua hasrat.

Hasrat pertama : Dalam satu nafas. Bermula tarikh 9 Ogos 2009 (Ahad) pukul 2.00 pagi, saya akan menutup blog ini dari tatapan umum buat SEMENTARA WAKTU yang mungkin panjang, mungkin juga pendek atas sebab-sebab yang tertentu yang akan saya jelaskan selepas saya selamat menutup blog ini tsk. Tidak bermaksud akan berhenti menulis, cuma akan berhenti menulis secara publik harap maklum.

Hasrat kedua : Blogger mengehadkan hanya 100 pembaca sahaja bagi blog yang di-private-kan. Oleh itu, saya ingin menjemput mereka yang BENAR-BENAR ingin berkongsi dan masih mahu saya berkongsi kisah hidup dengan mereka, masih mahu menerima siapa saya seadanya, dan masih mahu mengunjungi dan membaca tulisan-tulisan di rumah hati saya ini untuk terus bersahabat. Sila hantar emel ke sufilara[at]gmail.com, perkenalkan diri, sertakan alamat blog anda dan alamat emel anda untuk tindakan saya seterusnya. Selagi tidak sampai 100 pembaca, selagi itu masih ada ruang walaupun anda telah mendapati blog ini telah ditutup. Tetapi, HANYA UNTUK YANG BENAR-BENAR MAHU SAHAJA. Sebab, saya mahu mencipta bond/hubungan yang lebih baik dan ingin lebih dedikated pada rakan-rakan bloggers yang benar-benar ingin bersahabat. Tidak guna punya beratus followers tetapi hanya pada nama.

Dan beberapa pemberitahuan :
  1. Percayalah, ini adalah satu keputusan yang berat untuk saya ambil.
  2. blog4friends masih akan sentiasa dibuka dan anda masih boleh menghubungi saya di situ melalui cbox.
  3. Ini adalah entri terakhir dan akan menulis semula setelah blog selamat di-private-kan.


Maaf. Saya silap tengok tarikh kawen. kahkahkah


THE END OF THE 'NO END'
SALAM UKHWAH
Share:

7 comments:

  1. selamat berblog secara private...nice to know u daaa

    ReplyDelete
  2. well add me for sure..... can? if sudi la.....same old email.....gun_blade120@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. count me in...okcpb........ :)

    ReplyDelete
  4. kak seri lyana06 August, 2009 20:58

    adik dear,
    still wonder.. nape kena prvate eh..?
    btw dah dapat kakak punya email kan?

    ReplyDelete
  5. <span>yup dah dapat. nanti sampai la emel invitation. hehe.. i am wondering myself knpe nak private. huhuhu</span>

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*