Pages

untuk rujukan saya saja (- -")

Monday, July 06, 2009

Hari-hari sibuk dan meletihkan hampir tiba. As you see in my schedule :

7 Julai : 9 pagi meeting with coursemate, 9 malam meeting with Enc Khairi. Meeting dengan coursemate bersama Encik Azmie tu dapatlah pergi. Sebab just sampai tengahari, then petang tu nak pergi outing. But malam tu perjumpaan dengan Encik Khairi (Felo Blok D DPP SME Bank) berkenaan Kem Modal Insan tu rasanya tak dapat nak join (takpun datang lambat) sebab clash dengan kelas time tu. But, looking forward untuk Kem Modal Insan tu =)

9, 10, 11 Julai : Kem Modal Insan. 'Pembentukan Pemimpin Kental'. Dayah cakap (selaku pengarah projek) modul yang digunakan adalah modul baru. I don't know but saya rasa semakin teruja dengan modul-modul yang macam ni sebab banyak guna pendekatan psikologikal. Menarik. So, learning something new is really a big bonus for me. Cuma tak berapa nak yakin kat part lasak-lasak. Kalau suruh saya buat Mission Impossible, mempersembahkan tradisional dance 3 jam berturut-turut tu boleh lagi laaa... Hahahahahaha. Kalau yang lasak-lasak, rasanya akan buat juga tapi hesitate gile-gile ah. Hahahahahah.

14 Julai : 11.30 pagi Mesyuarat Penyelarasan Aktiviti Kebudayaan DPP (Pusat Budaya & Seni UUM). Meeting tu normal lah kan.

16, 17, 18 Julai : Projek Cuya di Kampung Yan. Jadik fasi. Lalala. Ini hobi baru ok. Jadi fasilitator. Jadi kaunselor macam tak kena je, jadi fasi pun cukup la tsk tsk tsk T__T

17 Julai : Bengkel Tarian. Semua dah settle, paperwork dah siap, cuma tak sure lagi tarikh dan tempat SEBENARNYA. Supposed to be 17 Julai, but saya tak ada waktu tu. Pergi ke somewhere untuk jadik fasi.

19 Julai. Program Encik Khairi. Lumba basikal kalau tak silap. Dayah ajak teman dia jadi penjaga check-point. Masih berkira-kira sebenarnya. Program tu pagi sampai before tengahari. Padahal saya ada kelas 12.30 tengahari sampai 6.30 petang then sambung 8.30-10.30 malam.. Hmm.. Susah nak say NO pada diri sendiri sebab this is something new. I want to try everything. Haha. Adoi. Sekali-sekala act gila takpa bahhh..

LIST TO DO

BILIK
  1. KEMAS BARANG
  2. SENARAI BARANG-BARANG YANG NAK BELI SEBELUM SELASA

JPMDPP
  1. BAHAGIKAN AHLI BIRO (Ingat nak buat jasa kat 7 biro lain tapi biro sendiri pun tak setel lagi)
  2. CARI BEKAS CD KALER HIJAU (MUST BE SOMEWHERE IN BILIK JPM tsktsktsk)
  3. TOLONG SUSUN-SUSUN BARANG (motif sebenarnya adalah untuk mencari CD Case saya yang diyakini ada di bilik JPM HAHAHAHA). Hati dan tangan gatal je nak kemaskan bilik JPM dan hias sikit-sikit CEH. Tapi ada kerja lain yang nak kena settle dulu so hold dulu lah.
  4. Boleh tak, nak meja setiap biro supaya senang sikit nak buat kerja kat sini? BILIK JPM DAH MACAM PEJABAT DAH. Eh, memang pejabat kan?? Haha. Sebab nak asingkan aktiviti JPM (kat bilik JPM) dengan buat assignment (kat bilik sendiri). Kalau boleh, tak nak campur aduk. Kecuali kalau study, boleh merata tempat. Hehe. Dah keluar dah usul ni sem lepas sebenarnya tapi macam tak approved je atas alasan, nanti kurang kerjasama antara JPM sebab bekerja masing-masing kat meja sendiri. Kira, meja tu akan jadi simbolik kurangnya persepaduan antara JPM. What the? Bukanke sekarang ni lagi asing-asing sebab masing-masing buat kerja JPM kat bilik? Tapi, sebagai orang bawah-bawah, saya akurrr.
BKK
  1. PEMURNIAN TUGAS EXCO DAN TE
  2. PROJEK SEMESTER INI
  3. PAPERWORK
  4. PAPERWORK AUDITION
  5. BENGKEL TARIAN
  6. PAPAN KENYATAAN BKK
AKADEMIK
  1. TARGET 4 FLAT SEBAB SEM LEPAS JATUH HABIS T____T
  2. BUAT ASSIGNMENT AWAL-AWAL
  3. MAKE SURE ATTENDANCE SEM NI FULL

4 comments:

  1. busy nye...dah final year ke pe??
    kamu amek course ape eh??

    yup!
    same2 dapatkan 4flat!
    or dean's list!!!

    ;)

    ReplyDelete
  2. fina, nak join aktiviti tu leh tak?

    ReplyDelete
  3. sHaH,
    aktiviti mane satu?

    ReplyDelete
  4. Akmar Anuar,

    dua thn lg neh. huhu. org spesel, mestila bz slalu =P jom same2 sem ni nak cemerlang. ngee.. kos kaunseling =)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS