2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




TV Series, Anime, Movie?
Tuesday, July 07, 2009 posted at 03:14 ♥

Baru tadi buka balik Facebook. Tu pun sebab mamat neh suruh approve dia kat Facebook. Kalo tak, dah lupa agaknya kat Facebook. Sikit hari lagi dah tak kenal la kot. Ehhhhh takkanlahhh.. =D

Kemudian teringatlah pula kat si Mimie neh. Nak promote la sikit. Kepada sesiapa yang berminat dan sedang mencari TV series dan Movies dari Jepun, Korea, Taiwan or even cerita inggeris ke apa ke tapi tak dan atau tak larat nak pergi mendownload atau tak cukup duit nak beli atau saja bagi hadiah hari jadi kat orang (ada ke - -") dan anime pun ada jugak neh. Leh request je kat saya aka Fina.

Nah. Untuk memudahkan anda. For serious buyers only okey. Sebab ini serius.

TV series / Movies : RM0.50 per episode
Anime : RM0.30 per episode

PER episode tau, bukan per CD/DVD. CD/DVD adalah percuma. Dan harga tak termasuk kos penghantaran.

Untuk pesanan, sila hantar nama, nombor matrik, dpp, kolej. Eh boleh pulak. Semangat keuniversitian betul. Hahahahahaha blahlah Fina. ok Perhatian, sila hantar NAMA, EMAIL, LOKASI & TAJUK TV SERIES/MOVIE/ANIME YANG DIINGINI ke emel blog ni sufilara[at]gmail[dot]com (emel blog ni. ceh taknak cakap emel saya SEBAB nanti ada orang tak puas hati lagik). Saya akan jadi orang perantara je dan akan hubungi terus tuan punya bisnes sebab tuan punya bisnes taknak expose diri banyak sangat tayang alamat emel segala sebab terlalu lawa kang nanti orang mengorat payah pula dia. Err hai Mie, jangan muntah darah. Hahaha =P

Ceritanya macam ni. Lepas hantar nama, email, lokasi dan tajuk, kami akan balas balik ke emel anda untuk confirmkan harga dan confirmkan exactly apa yang anda nak. Bila dua-dua pihak dah setuju, barulah deal seterusnya akan dijalankan (bank account number dll). Then barulah consider as CONFIRMED. Subject to change. Ok selesai. Hehe.

Eh kejap-kejap. sufilara[at]gmail[dot]com. Sila add saya di Facebook kalau sudi.

Labels:


3 Comments:

Anonymous nur.sa said...

dah buat bisnes..chaiyok ah.
anyway, sy rajin lg donlod korean series..=)

07 July, 2009 09:21  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
tq :) gudluck for my cousin. hehe.

07 July, 2009 20:28  
Anonymous Cheat codes said...

Basically, whenever a movie or tv-series/anime-series ends, I get very depressed. And this isn't if the ending is sad, it is just in general, almost no matter what type of ending it is. I just can't seem to figure out why, even if I LIKE the ending, that I still get depressed. Was hoping someone either had a similar issue or could shed some light on this, since it really is a mystery to me.

20 January, 2010 16:58  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish