Pages

This Is Real.

Wednesday, July 15, 2009

Updating life.

Next program will be the Nawaiti Palestin 2: Kau Permataku at Pokok Sena (Pokok Sena adalah nama tempat di Kedah okek) 16, 17, & 18 Julai. As you see in my schedule above, this is my last (but not least, as you know kann) program for this month. A bit tiring, yet I've learned so much. Sejak 20hb Jun sehingga 18 Julai nanti, jadual agak penuh. Not mentioning hari-hari kuliah lagi. Bersyukurlah jugak sebab I got only Sunday, Tuesday and Wednesday untuk kuliah.

Lepas tu banyak lah entri-entri tertangguh.. (- -")

And so sorry guys, tak banyak blog yang saya sempat singgah sejak akhir-akhir ni. Sekarang dah jarang kat bilik JPM (di situ akan duduk depan laptop sambil online saja) ohhh waktu final exam mungkin akan jadi penghuni tetap kat bilik tu lagik. Hahaha. Ok tak lawak. Duduk kat bilik means, ada katil, ada bilik dan barang-barang untuk diuruskan (bila nak keluar lagi niii nak beli rak kasuttt, nak beli heels baruuuu, nak beli tikar getahhhh, ok tu je) OH. Lagi satu. Nak beli beras sebab nasik kat cafe tak lawa, kurang wangi, dan tak panjang-panjang. Nak yang panjang-panjanggg T_____T (aik?) Dayah, bila kita nak keluar untuk release tension?

Wishlist.
  • Wireless yang semakin laju dan laju lagi dari bilik. Celcom Broadband BOLEH BLAH. Bagi balik duit ayah aku 68 hengget untuk bulan ni kalau tak siap. Garang tak? (- -")
  • Dapat duduk bersantai-santai sambil main game macam semalam. Semalam tak update bukan apa.. sebenarnya boleh je online, tapi malas. Nak main game =P (lepuk si fina sekarang!)
  • Next week kena buat meeting biro. Selain tu kena cepat-cepat buat paperwork untuk program biro. Everything is urgent wtf. Tak mau busy-busy boleh tak? =( Nak naikkan pointerlah sem niiii.. Sem lepas jatuhhhhhhhhhhhh..
Oklah you all. Tak boleh lama-lama macam dulu. Ini pun saya sedang fikirkan untuk buat satu entri sahaja untuk 2-3 hari, or mungkin seminggu sekali.

I have to go. Nak mandi, nak kemas meja, nak study kejap. Dua jam lagi kelas start.

This is real. Tak tahu nak letak tajuk apa dah. Bye.

4 comments:

  1. kenapa tiba2 saya teringat 'hutan kampung'?:P

    ReplyDelete
  2. fiza,
    tak masuk assignment lagi... =(

    nur.sa,
    hutan kampung?? ok u lost me. tak paham neh. hehehehe. mind to explain?

    eazy,
    thank youuuu really need that =)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS