2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pardon me for this entry.
Thursday, July 30, 2009 posted at 03:12 ♥

Ini adalah sebab utama kenapa saya amat suka pada lelaki yang pandai bermain gitar T___T

menghitung hari detik demi detik
menunggu itu kan menjemukan
tapi ku sabar menanti jawabmu
jawab cintamu
jangan kau beri harapan padaku
seperti ingin tapi tak ingin
yang aku minta tulus hatimu
bukan pura-pura
jangan pergi dari cintaku
biar saja tetap denganku
biar semua tahu adanya
dirimu memang punyaku
jangan kau beri harapan padaku
seperti ingin tapi tak ingin
yang aku minta tulus hatimu
bukan pura-pura
belum pernah aku jatuh cinta
sekeras ini seperti padamu
jangan sebut aku lelaki
bila tak bisa dapatkan engkau
jangan sebut aku lelaki

Tapi eh.. Saya pernah terjumpa beberapa orang lelaki yang tahu bermain gitar tapi perangai macam hampeh tak sesuai dibuat laki (sampai nak cakap begini kat dia - EH have I told you your lukisan sebenarnya sangat hodoh? lalalala~). Ok Fina fokus. Eh apesal aku nak hilang fokus sebab itu pula? Saya dengan niat memang nak beritahu anda. Back to topic. Pandai bermain gitar itu adalah satu bonus yang sumpah menarik perhatian saya, dan saya tidak bermaksud saya suka semua lelaki yang pandai main gitar tak payah kenal hati budi terus terima jadi suami. Itu adalah tahi seladang bebeh (That's bullshit bebeh) Semangat gila mengexplain kepada anda takut anda silap faham T____T

Okay anda. Yes you. I mean, him. Tolong jangan membuai-buai perasaan saya. Tolong. Jangan. Anda begitu manis. Tapi saya tahu bumi mana saya berpijak, dan langit mana saya kini berbumbung. Kehadiran anda menyanyikan lagu-lagu indah, kesungguhan anda dan keyakinan anda, sebenarnya sedang membuat saya kekagetan. Saya tidak pernah menyangka akan semua ini dan berharap sangat agar anda berhenti sekejap dan bagi ruang untuk saya bernafas sebab.. kehadiran anda mengetuk pintu hati saya berkali-kali ini begitu annoying (Annoying : Saya nak cari perkataan lain yang hampir sama maksud tapi lebih lembut didengar tapi tak jumpa SORRY..).

You're just too good to be true.

Labels:


8 Comments:

Anonymous amalmeor said...

lebih suka lelaki pandai memasak!auw!!!grand gitu k.fina!!!

30 July, 2009 08:36  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
auww untung tuu dpt laki pandai masak. lepas tu pandai pulak main gitar how romantic =] eheheh

30 July, 2009 12:43  
Anonymous Eazy Izzuddin said...

hik3...



ello2..
=D

30 July, 2009 16:53  
Anonymous Fina said...

Eazy Izzuddin,
helo helo ;)

30 July, 2009 16:57  
Anonymous amalmeor said...

hahaha...mmg ska.lelaki yg pandai masak neh most of them "lemah lembut".

30 July, 2009 23:02  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
psst amal, him yang saya maksudkan kat entri ni pun pandai masak, 4 ur information. baru tahu ttg ni tadi. ehehe.

30 July, 2009 23:06  
Anonymous Fatt Chin Choy said...

aku tak pandai main gitar... nyanyi ok sikit2 lah (tipu)

kena upah org lain ni kalau nak main gitar sambil aku nyanyi depan awek

ahaks

11 October, 2009 02:29  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
haha. gud idea. mcm tu pun romantik juga tau :)

11 October, 2009 03:37  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish