Pages

Ngantok.

Sunday, July 05, 2009


  • Ngantuk gile.
  • Petang tadi Encik Nasir sponsor Pizza Hut. Makan la jugak satu potong. Tu pun tak habis. Ok Pizza Hut isn't my favourite at all. Kena mengaku cepat-cepat. Heheh.
  • Malam tadi ingat nak kemas barang, then Yu datang. Bekas JPMDPP dulu sekarang kerja kat company induk kat Selangor dan ingin menukar mode pengajian jadi PJJ. Then tukar kos pula. Dia bawak ikut pergi Alor Setar. Bersungguh sangat-sangat so mengalah.
  • Waktu kat Tesco (pergi Tesco tadi), telah membeli tali pinggang hitam yang getah itu. Seronok giler.
  • Anak saudara Fie masuk kat UUM ni sem 1. Kos kaunseling same as mine! Great. Hehe. Oya, bila tengok muka budak ni, reminds me to I***N, budak bekas MPP yang saya pernah join projek dia jadi fasi. Hensem giler ah.
  • Microsoft office kat laptop sekarang ni takda. Nak install yang 2007 punya tak dapat pula. Rosak kot CD tu. Padahal kerja bertimbun kan depan tu ha. Nak kena setelkan cepat neh.
  • Kitorang 3 buah kereta jugaklah. Kereta Fie, kereta kawan Ika, dan kereta Yu. Seronok juga jadi JPM eyh, bebas sikit :P Tadi sampai kolej around pukul 1 pagi okey.
  • Ohya, about classes. Semester ni jadual lawa la jugak. Tapi agak berat untuk kelas hari Ahad dan Rabu. Mula 12.30 sampai 6.30 lepas tu, ada pula kelas malam.
  • Ada orang tegur, Fina ok jer even tak mekap. Tak mekap pun takpa. Termalu sekejap lepas tu raba-raba muka depan cermin sambil bersungguh-sungguh tanya pada diri 'Betul ke?' (- -") Lepas ni takmau mekap-mekap dah. Haha
  • Oklah mengantuk gila-gila dah nih. Bye.

4 comments:

  1. la.. budak kaunseling rupenyer..
    maksudnye budak cas la kan?

    ReplyDelete
  2. uish
    ngantuk tido aja la deh
    ;D

    ReplyDelete
  3. Eazy Izzuddin,
    kena la hapdet blog dulu. dah tua kang leh gelak2 sebab teringat dlm keadaan ngntuk pun kuat jugak semangat nak update blog (- -") tsk.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS