2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Ngantok.
Sunday, July 05, 2009 posted at 01:36 ♥


  • Ngantuk gile.
  • Petang tadi Encik Nasir sponsor Pizza Hut. Makan la jugak satu potong. Tu pun tak habis. Ok Pizza Hut isn't my favourite at all. Kena mengaku cepat-cepat. Heheh.
  • Malam tadi ingat nak kemas barang, then Yu datang. Bekas JPMDPP dulu sekarang kerja kat company induk kat Selangor dan ingin menukar mode pengajian jadi PJJ. Then tukar kos pula. Dia bawak ikut pergi Alor Setar. Bersungguh sangat-sangat so mengalah.
  • Waktu kat Tesco (pergi Tesco tadi), telah membeli tali pinggang hitam yang getah itu. Seronok giler.
  • Anak saudara Fie masuk kat UUM ni sem 1. Kos kaunseling same as mine! Great. Hehe. Oya, bila tengok muka budak ni, reminds me to I***N, budak bekas MPP yang saya pernah join projek dia jadi fasi. Hensem giler ah.
  • Microsoft office kat laptop sekarang ni takda. Nak install yang 2007 punya tak dapat pula. Rosak kot CD tu. Padahal kerja bertimbun kan depan tu ha. Nak kena setelkan cepat neh.
  • Kitorang 3 buah kereta jugaklah. Kereta Fie, kereta kawan Ika, dan kereta Yu. Seronok juga jadi JPM eyh, bebas sikit :P Tadi sampai kolej around pukul 1 pagi okey.
  • Ohya, about classes. Semester ni jadual lawa la jugak. Tapi agak berat untuk kelas hari Ahad dan Rabu. Mula 12.30 sampai 6.30 lepas tu, ada pula kelas malam.
  • Ada orang tegur, Fina ok jer even tak mekap. Tak mekap pun takpa. Termalu sekejap lepas tu raba-raba muka depan cermin sambil bersungguh-sungguh tanya pada diri 'Betul ke?' (- -") Lepas ni takmau mekap-mekap dah. Haha
  • Oklah mengantuk gila-gila dah nih. Bye.

Labels:


4 Comments:

Anonymous sHaH said...

la.. budak kaunseling rupenyer..
maksudnye budak cas la kan?

05 July, 2009 08:39  
Anonymous Fina said...

sHaH,

yup yup :)

05 July, 2009 19:38  
Anonymous Eazy Izzuddin said...

uish
ngantuk tido aja la deh
;D

05 July, 2009 23:31  
Anonymous Fina said...

Eazy Izzuddin,
kena la hapdet blog dulu. dah tua kang leh gelak2 sebab teringat dlm keadaan ngntuk pun kuat jugak semangat nak update blog (- -") tsk.

07 July, 2009 03:31  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish