Bowling, The Movie and Seafoods.

July 29, 2009

I just got back from Jitra.

Bowling.
Went with someone. His treat (his??). It's my first time play bowling. Ok people anda boleh ketawa. And my records? 1x strike and 5x dapat telur busuk iaitu bola masuk longkangkuangkuang. Dan he clap-clap even bola yang saya baling masuk longkang. Terima kasih atas layanan baik anda T___T. Tapi, main bowling lebih best dari main golf hari itu. Maaf kepada peminat-peminat sukan golf. Hihi. But the good thing is, saya sudah ada pengalaman dan dah ada basic macamana nak main golf. Who says main golf tu senang? Adeh sakit pinggang mak.

Watching Movie.
This ain't my first time watching movie. Tapi feels like I wanna update something about it. Hihi. This time I watched Land Of The Lost. Oh Skrip 707 and Harry Potter is on the list too but first, I don't know anything about Harry Potter other than playing it's game in my brother's PS2. Jadi akan menjadi macam tupai tengok maskara saya. God knows what's in it's mind HAHAHA. Second, I don't watch horror movies or yang sewaktu dengannya. Why? For me, horror movies :
  1. Melemahkan iman. Among my friends, they know saya jenis kuat semangat. But rahsia/tips di sebaliknya adalah, jangan tengok cerita hantu. I'm serious.
  2. Melemahkan jiwa. Saya masih seorang pelajar.
  3. Membuatkan imaginasi saya menjadi liar. I just can't sebab blok tempat saya tinggal sekarang ada cerita tersendiri iaitu kes bunuh diri seorang pelajar cina. I know it's a bit lame dan sangat tak boleh diterima tetapi kejadian tu berlaku waktu saya sudah menjadi pelajar UUM jadi semua itu berlaku depan mata. Saya sendiri sudah pernah diusik-usik jadi.. malas nak tengok cerita hantu.
Please take note so next time I don't have to explain why I don't watch horror movies.

Seafood.
Have to mention it again?? I love seafood. Actually, seafood with western style, but nevermind I still love seafood. Yummyyyy!

Balik DPP, lepak bilik JPMDPP.. Have some little talk with Yulie, and now updating my blog using JPM's computer.

My back is aching.

You Might Also Like

0 comments