2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tag from Fiza
Tuesday, June 02, 2009 posted at 23:25 ♥

Kali ini layan tag pula. Tag ni dari Fiza. Berumah kat http://aurafiza.blogspot.com. Orang Johor. She's one of my friend at UUM dan banyak kali juga timbul nama die kat blog ni. Tidak percaya? Cuba cari keyword FIZA kat searchbox saya kat paling bawah blog neh. Hehe, habis semua orang carik Fiza lepas ni. Haha.

1. Anda rasa anda hot?
Don't you wish your girlfriend was hot like me?

2. Upload gambar kegemaran anda.
Banyak, tapi ini antaranya.. Jengjengjeng..


3. Kenapa anda suka gambar ini?
Mungkin tak nampak sedap pon tapi saya suka makanan jadi saya letak gambar ni. Antara hidangan yang pernah saya sediakan. Jemput makan. Sorang secubit je ye.

4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?
Tak makan Pizza la. Tak minat :D

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
Cinta Yang Hilang (OST Cinderella) T__________T

6. Apa yang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
Berbalas mesej dengan hubby dear. Hmm.. Rasa macam dah lama tak sebut 'hubby dear' or 'Abang' or 'Azizzul Rahman' dalam blog. Kan?

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?
Sayang =)

8. Tag lagi 6 org.
Lomah den nak tag-tag orang ni. Anyway, just for fun okay guys? Nak tag orang yang bagi latest comment :P
  • Berrykisses aka Iesha di http://i-e-s-h-a.blogspot.com kawan blogger baru =)
  • Po+Yaty aka yaty di http://marrakechmystery.blogspot.com seorang cikgu yang sedang jadi Kassim Selamat sekarang ni kot. Haha. Awak sangat lucu.
  • Cik Jannah di http://glamarousgurl.blogspot.com seorang wanita yang bagi saya agak gila-gila bahasa dan sangat minat pada warna hijau. Cik Jannah, moga recover cepat-cepat ek.. Psst, your boss sangat baek :D
  • Eazy Izzuddin di http://eazy-izzuddin.blogspot.com First time masuk blog dia nih, fuh, kemain ramai pengomen entri dia. Well, rule number one about being a blogger : Rajin-rajin bagi komen kalau nak orang komen page anda. What you give you get back. Ceh :P
  • Shima di http://o-shima-ma.blogspot.com at least she have a reason to update. Haha.
  • AND
  • NurSakinah aka Nur.Sa di http://duniasakinna.blogspot.com dia memang betul-betul menulis tentang kehidupan dia dan amat jujur dalam setiap entrinya. Dia agak sibuk rasanya sekarang ni sebab tengah nak pindah rumah so takpa kalau lambat jawab pun. Err.. Tak jawab pun takpa sebenarnya. Diulangi, tak jawab pun takpa. Hehe.

9. Siapa No.1 pada anda?
Saya syak dia ni adalah seorang adik (maaf kalau silap) sebab muka pun masih suci gitu. Dan sangat comel I tell you.

10. Org n0.3 ada hubungan dengan sesiapa?
Cik Jannah, diulangi, boss anda sangat baek. Haha.

11. Kata sesuatu berkenaan dengan org no.5.
She is my favourite blogger. Also my favourite commentator. Sebab komen-komen yang diberi sentiasa bernas. And I want her to know that I do appreciate all the her advices and opinion over my entries. Dia banyak buka mata ni. I can't thank her more T____T

12. Bagaimana pula dengan org no.4?
Dah cakap dah. Ok ok, tambah lagi. Peramah, hensem (ceh), funny la jugak, rajin dan macam-macam lagi ciri-ciri lain yang belum dikenalpasti :D

13. Siapakah org no.2?
Juga seorang blogger. A new friend of mine =)

14. Bagi pesanan pd org no.6.
Hias lawa-lawa rumah baru tuh.. hehe..



Siap!
Tag sila-sila masuk, tapi Fina tak janji boleh jawab semua okay dears =)

Labels:


8 Comments:

Anonymous nur.sa said...

wah2..berani anda meng'tag' saye..haha.. nanti saya buat oke.sok lusa..or kalo rajin sekejap lagik..haha..

umah baru bole masuk middle of dis month..weeeeee....^___^

03 June, 2009 09:20  
Anonymous Fina said...

nur.sa,

(^ ^)

04 June, 2009 02:08  
Anonymous cIk JanNah said...

wah2...
brani2 sgguh kamo mengetag ya!!
hehe
;)

later dtg mood 'baek' sy wat ya?
=)

04 June, 2009 13:59  
Anonymous Fina said...

anytime cik jannah =)

04 June, 2009 18:27  
Anonymous AuraFIza said...

wahhh..terasa glemer dlm entry ko yg nih.huahuahua..

04 June, 2009 21:22  
Anonymous Fina said...

Fiza,

apalagi, sem dpn blnja makan kfc eyh. haha :P

06 June, 2009 12:46  
Anonymous berrykisses said...

thanks for tagging. :D

07 June, 2009 19:34  
Anonymous Fina said...

berrykisses,

no hal. kalo nak lagi, ckp je. hakhakhak =D

10 June, 2009 13:48  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish