Pages

Sindrom Otak Beku

Tuesday, June 02, 2009

OhMyGOD OhMyGOD this is MingDao.
[For your info, Fina is WAY TOO CRAZY about him]
=D


Walaupon kau sudah berpunya, walaupon chentaku padamu tidak mungkin akan berbalas, senyumanmu tetap akan menjadi pojaan hatiku. Ceh.

Kemudian menadah tangan jap sambil dengan penuh perasaan berkata : Ya Allah jika Engkau telah mentakdirkan dia itu milikku maka dekatkanlah hatiku dan hatinya. Jika tidak, jauhkanlah dia dari pandangan mata dan hatiku. Wakaka apesal sengal sangat Fina ni. Readers pun taktau dah nak cakap apa (- - ')

Telah dijangkiti penyakit yang sudah lama menular di kalangan blogger. Saya antara penghidap paling kronik. Sindrom Otak Beku. Iaitu penyakit tak-tau-nak-tulis-apa-dalam-blog. Sebab itu dua-tiga hari blog akan tidak berupdate kemudian tiba-tiba ada tiga entri sekaligus dalam sehari. Haha. Oklah nak main game lah. Asyik menghadap blog je keje tunggu orang pegi komen (signal si Fina suruh orang datang mengomen, tak paham?) Haha. Pathetic me. Tak payah kalau taknak. Ceh :P

Back to real life.
Sekarang ini, saya sedang seorang diri dalam rumah. Mama dan ayah ke Pekan Ranau. Adi juga, tapi kereta berasingan. Dana pergi mandi sungai dengan geng-geng dia. Pipie merayap ke rumah kawan. Jadi tinggal saya seorang. Hari ini dah 2 Julai Jun. Macam sekejap saja masa berlalu. 18 hari lagi, menapak balik kat Kedah. Hectic life sedang menunggu di situ.

9 comments:

  1. haha. dulu pon mint mingdao nie. tapi tu dululaa. ;D

    ReplyDelete
  2. wee..suka apek neh

    hensem lah fina..

    share bole

    ReplyDelete
  3. berrykisses,

    mula jatuh cinta pada mingdao sejak tgok citer prince turn to frog tuh.. waaa. sgt addicting la mamat neh. haha..

    po+yaty,

    meh share skali dgn berjuta-juta peminat die yg lain. gahaha :D

    ReplyDelete
  4. eh2.
    suke plk ngn si gadis tuh..
    adoyaii~
    cute nye!!!

    hehhee

    ReplyDelete
  5. cikjannah,

    si gadis cute kan?
    tp ironically slalu dpt watak pompuan tomboy. sbb pmpuan tu mmg agak tomboy ah.. tp suke, tomboi dia sgt comey :D

    ReplyDelete
  6. eazy,

    seronok bukan? haha.. :D

    ReplyDelete
  7. Hari ini dah 2 Julai. Macam sekejap saja masa berlalu. <----ehem2..bukan 2 june ka..hahaha..=) july lagi satu bulan harap maklum..

    ReplyDelete
  8. nur.sa,

    dah betulkan dah. nsb baik ada org bgtau. kalo tak memang tak sedar :P

    thanks sa. jwp tag jawap tag :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS