2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sindrom Otak Beku
Tuesday, June 02, 2009 posted at 15:03 ♥

OhMyGOD OhMyGOD this is MingDao.
[For your info, Fina is WAY TOO CRAZY about him]
=D


Walaupon kau sudah berpunya, walaupon chentaku padamu tidak mungkin akan berbalas, senyumanmu tetap akan menjadi pojaan hatiku. Ceh.

Kemudian menadah tangan jap sambil dengan penuh perasaan berkata : Ya Allah jika Engkau telah mentakdirkan dia itu milikku maka dekatkanlah hatiku dan hatinya. Jika tidak, jauhkanlah dia dari pandangan mata dan hatiku. Wakaka apesal sengal sangat Fina ni. Readers pun taktau dah nak cakap apa (- - ')

Telah dijangkiti penyakit yang sudah lama menular di kalangan blogger. Saya antara penghidap paling kronik. Sindrom Otak Beku. Iaitu penyakit tak-tau-nak-tulis-apa-dalam-blog. Sebab itu dua-tiga hari blog akan tidak berupdate kemudian tiba-tiba ada tiga entri sekaligus dalam sehari. Haha. Oklah nak main game lah. Asyik menghadap blog je keje tunggu orang pegi komen (signal si Fina suruh orang datang mengomen, tak paham?) Haha. Pathetic me. Tak payah kalau taknak. Ceh :P

Back to real life.
Sekarang ini, saya sedang seorang diri dalam rumah. Mama dan ayah ke Pekan Ranau. Adi juga, tapi kereta berasingan. Dana pergi mandi sungai dengan geng-geng dia. Pipie merayap ke rumah kawan. Jadi tinggal saya seorang. Hari ini dah 2 Julai Jun. Macam sekejap saja masa berlalu. 18 hari lagi, menapak balik kat Kedah. Hectic life sedang menunggu di situ.

Labels:


9 Comments:

Anonymous berrykisses said...

haha. dulu pon mint mingdao nie. tapi tu dululaa. ;D

02 June, 2009 17:15  
Anonymous po+yaty said...

wee..suka apek neh

hensem lah fina..

share bole

02 June, 2009 17:40  
Anonymous Fina said...

berrykisses,

mula jatuh cinta pada mingdao sejak tgok citer prince turn to frog tuh.. waaa. sgt addicting la mamat neh. haha..

po+yaty,

meh share skali dgn berjuta-juta peminat die yg lain. gahaha :D

02 June, 2009 19:44  
Anonymous cIk JanNah said...

eh2.
suke plk ngn si gadis tuh..
adoyaii~
cute nye!!!

hehhee

02 June, 2009 20:47  
Anonymous Fina said...

cikjannah,

si gadis cute kan?
tp ironically slalu dpt watak pompuan tomboy. sbb pmpuan tu mmg agak tomboy ah.. tp suke, tomboi dia sgt comey :D

02 June, 2009 21:19  
Anonymous Eazy Izzuddin said...

halo2
de jgk tgk cter dier
xD

02 June, 2009 21:55  
Anonymous Fina said...

eazy,

seronok bukan? haha.. :D

02 June, 2009 22:38  
Anonymous nur.sa said...

Hari ini dah 2 Julai. Macam sekejap saja masa berlalu. <----ehem2..bukan 2 june ka..hahaha..=) july lagi satu bulan harap maklum..

03 June, 2009 09:13  
Anonymous Fina said...

nur.sa,

dah betulkan dah. nsb baik ada org bgtau. kalo tak memang tak sedar :P

thanks sa. jwp tag jawap tag :P

03 June, 2009 09:22  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish