2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Mood : Not In A Good Mood
Thursday, June 11, 2009 posted at 13:22 ♥


To whom it may concern,
So YOU. Fikir dulu sebelum hantar komen boleh tak?? What's wrong with Sufilara.Blogspot.Com HUH? Hey at least my blog is much more better berbanding blog awak yang penuh dengan copy and paste je. Have you ever googled for 'sufilara'? Then you will know one of the reason WHY I am comfortable with this name. Do it annoys you LIKE HELL? Kalau YA, sila tekan butang X paling atas sudut kanan secepat mungkin sebelum anda dicederakan oleh nama tersebut. I don't crave for your attention so back off dear =)

Titik.

Updated:
  • Well, ada orang tak puas hati dengan alamat blog saya yang tertulis SUFILARA.
  • Saya ingin meminta maaf atas kekasaran bahasa saya.
  • Saya sangat innocent, tapi jangan ambil kesempatan ke atas saya. Sebab adalah mulut ini akan tiba-tiba menjadi mulut bitch.
  • Hope yang lain pun ambil iktibar, selagi anda tidak diganggu, jangan ganggu hidup orang lain. Kenapakah ada jenis orang suka sangat mengkritik perkara personal? Hidup sudah cukup lamakah?
  • Don't worry, saya memang agak garang kalau dah marah tapi most of the time I am a good girl. Please ANYbody yang kenal saya contohnya Fiza (habislah orang datang lagi carik Fiza), tolong approve kenyataan ini bahawa Fina sangat baik hati dan manis (ahahaha =P)
Fullstop.
Sambil duduk kat timbunan gula-gula sebab badan dah bau masam (- -")

Labels:


14 Comments:

Anonymous nur.sa said...

garangnya.. huhu.. sape yg mem'bad mood'kan tuan umah ni...? saya ke? huhu.anyway, blogger berjaya mmg ramai org yg dengki.so sabar2kan ati dan relaks okes..:)kite minum dolu..

11 June, 2009 12:10  
Anonymous Fina said...

nur.sa,

takde la sa. bukan sa. ish.

tak masuk kategori blogger berjaya pun ni. haha. namanya 'tutttt'. blogger lelaki yg kebosanan sgt tuh sapai takda kerja lain =D

jom minum. nak minum sejuk2, bagus time2 hot mcm ni =P

11 June, 2009 12:16  
Anonymous po+yaty said...

nape garang sgt neh

takutnyeee

sape yg jht tu

11 June, 2009 12:31  
Anonymous Fina said...

po+yaty,

mcm nak delete la entri neh. haha =P

11 June, 2009 12:51  
Anonymous cIk JanNah said...

Bila cik fina da mrh..
2 dia..
hik2.
ala wat dobo jer ngn owg mcm tuh. bajet diorg bgus ke? sbok nak jg tepi kaen owg..hey look @ urs 1st la..sbok jew kan?? kan?? kan??

ececeee;
bila cik jannah jd emo plk?
x psl2..


ngeee~

11 June, 2009 21:25  
Anonymous chics said...

Apahal orang nak guna nama pun nak marah?Suka youla kan nak letak nama apa pun.

Pelik betull diorang ni

11 June, 2009 21:37  
Anonymous Fina said...

cik jannah,

mula2 tu sakit la jugak hati ni. mcm ape je tibe2 serang. tak pernah2 pun ade isu ni selama bertahun2 berblog. tbe2?

chics,

hi chics. tu la. sy pon pelik jugak. dah ok dah pon ni. kejap je. at least ade jugak entri sebijik selepas beberapa hari tak hapdet. gahaha

11 June, 2009 23:40  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

wah. takut takut juga mahu komen di sini ;p

btw, don't care about die. kalo kamu sakit hati, lagi suke la die.. kot~

12 June, 2009 00:16  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,

yeah i think so. hehe.. :P

12 June, 2009 03:14  
Anonymous AuraFIza said...

yerp!aku saksinya bahawa FINA mmg btol2 baik taw..sape yg dengki sgt kt ko neh, fina?sabo ye cyg =)

12 June, 2009 12:44  
Anonymous Fina said...

Fiza,

haha. fiza neh.
nak kata dengki tu tak kut.. tp mybe die sukar nak terima kenyataan. kita perlu fhm. haishh..

12 June, 2009 12:53  
Anonymous iEn said...

diorang tu saja nak cari publisiti murahan ngeh2

12 June, 2009 15:56  
Anonymous Fina said...

dear iEn,

wah pemilik muncet.blogspot.com datang menjenguk nih =P
taktau la. hati manusia lain2 iEn. huhu.

12 June, 2009 20:05  
Anonymous shima said...

wow.
sy speechless.
btw, hai cik fina.
(iye, sy on9. yeay. ;p)
hmm. notty nye org tu.
btw, papepun bukan nye semua org akan suka kita kan? mesti ada je yg tak puas hati.
yg mana elok, kita teruskan. yg tak elok, abaikan je. ok? :D
whatever-it-is: sy admire blog kamu. keep up the good work.
hv a good day my dear. :)

12 June, 2009 21:10  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish