2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




If chicken have lips, could it wistle?
Wednesday, June 24, 2009 posted at 20:29 ♥

Hello everyone.
Saya dapat banyak feedback lepas buat tag tu dan sebarkan pula kat kawan-kawan. Majoriti buat, and still waiting yang lain bagi respon yang sama. Eh nak jugak die. Hehehe.

Waktu ini sedang berehat-rehat. Kat bilik JPM lah mana lagi. Port favourite. Life is penuh dengan kebosanan. Kerana hidup dalam peraturan dan jadual yang rigid. I hate it.

Kursus Induksi untuk Ahli Jawatankuasa Minggu Suaikenal (AJKS) bermula semalam 23hb Jun sebelah petang. TNC HEPA kita Datuk Dr Faiz Hamid buat perasmian dan lepas tu Ice Breaking kalangan fasi. Macam biasalah. Benda yang sama akan dilakukan waktu orientasi sebab tu dipanggil Kursus Induksi. Untuk latihan.

24hb iaitu hari ni pula sepanjang hari buat LDK kecuali malam ni pengisian berkenaan aktiviti kolej. Kitorang yang bawah COLGIS dengan Encik Muslimin Wallang. Eceh, Encik Mus glemer sekejap kat blog si Hasnie Falina neh. Haha.

To speak about food. Fuh not bad. Lauk ayam tiap hari. Makan 6 kali sehari semalam. Haha.

No pics T__T Sorry. Takda masa berfoya-foya.

Oya, if you think I tak jalan-jalan blog korang waktu-waktu macam ni, you all silap. Datang je ni. Cuma tak komen sebab masa tak banyak. Taknak la kan komen entri anda tanpa.. Err, gtg. Bye!

update 25th June 12.55 AM:
Tadi time tengah update blog kawan panggil dah ajak pergi mall. Kat Kachi Training Center. So tergantung jap ayat tanpa tali. Hehe. Tadi, saya nak kata, taknak komen entri anda tanpa mood nak komen. Taknak kelam kabut.

Entri takda kaitan dengan tajuk (- -")

Labels:


4 Comments:

Anonymous tahan tukul said...

almost all reader kena virus tg CPB ni... hua3 dah buat sikit dah... xcaya dtg la kat blog usang saya tuh.....hehe..... abdikipas susa mati.

24 June, 2009 21:25  
Anonymous tahan tukul said...

tag itu telah meyebabkn aku terjejak ke blog kwn2 CPB!DAN RATA2 TAG YG SAMA.. HUA3....cuma blog usang aku je yg mcm rumapondok, ruma blog lain da renovet mcm hotel,terutama blog CPBni yg umpama tempat lepak bloger2....he3,keep on updating nice blog ok, caya la.keep on bloging u guys... wat a nice blog u all have....keep u mind open and walk on.....u will never walk alone.

24 June, 2009 21:33  
Anonymous nur.sa said...

Taknak la kan komen entri anda tanpa.. <----- tanpa mekapkah??haha.i dun mind. tau fina bz.lalalla.masa utk tido.nite.

24 June, 2009 23:39  
Anonymous Fina said...

tahan tukul,

abdi. i'm speechless. haha

nur.sa,

aik, why mention perkataan mekap?? anda dah mula bercakap macam kawan2 sy kat sini. ayarkkkk.. haha..

25 June, 2009 09:25  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish