Saturday, June 27, 2009

i won't bother.

Hari ni free. Hari ni je. Eh free eyh? Barang-barang kat bilik tak habis kemas lagi. Tak sentuh lagi pun. So sebenarnya bukan tak free. Tapi malas : One more interesting fact about me. Gahaha! Dan lepas tu malam nanti 10.30pm ada meeting dengan AJKS-AJKS Minggu Suaikenal. Esok adalah hari pendaftaran freshie-freshie UUM ambilan 2009/2010 =) So, FREE LAH SANGAT. Walaupun tak take part sangat for so many reason.
  1. Hati masih dekat rumah.
  2. Otak tak berapa nak berfungsi.
  3. Saving my voice for Orientation Week. KAHKAH. Alasan tak boleh pakai.
  4. Saya tak suka dengan apa yang sedang berlaku antara kami sekarang ni. So I won't take part of it. Sorry guys. I just can't.
  5. I'm here to be the AJKS tapi tak sangka boleh pula disuruh jadi fasilitator SELAIN jadi AJKS. Dua kerja dalam satu masa. Rasa macam nak bom HEP ok, but now, I choose to be fasi. I won't bother tentang hal-hal Biro except jika betul-betul diperlukan.
I guess I need to read back my Teori dan Praktis Kaunseling Kelompok and Kemahiran Kaunseling Kelompok sebab otak sedang bengap. Haha.
Share:

8 comments:

  1. Salam..
    whoaa banyak nyer aktvt
    gile aktif
    ~tabik~
    moga2 sy pun stil aktif ble msuk uitm s.alam neh

    ReplyDelete
  2. BaBbliNg BaR0nNESs,

    wassalam.
    di mana ada kemahuan di situ ada jalan ;)

    ReplyDelete
  3. rajin ye jadi fasi..
    shah dah lama ada niat nak jadi tapi malas coz time cuti, shah sebok nak carik keje..

    ReplyDelete
  4. sHaH,

    kerja sampingan je ni. Memenuhkan kekosongan yg terlampau. ceh :P

    ReplyDelete
  5. "Teori dan Praktis Kaunseling Kelompok and Kemahiran Kaunseling Kelompok"

    ganas titlenye ;p

    ReplyDelete
  6. ف wildchild ۞,

    ya Allah tak tidur ke budak neh? haha. ganas dari segi ape tuh?

    ReplyDelete
  7. tajuknya ganas. for me, i'll 100% try to avoid kaunseling. aha. takut~

    eit. right back at u. juga tidak tdo? ;p

    ReplyDelete
  8. ف wildchild ۞,

    yeah i know ramai yg agak takut dengan budak kaunseling or subject kaunseling (- -") tolong jangan takut pada saya T__T

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*