2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




i won't bother.
Saturday, June 27, 2009 posted at 00:01 ♥

Hari ni free. Hari ni je. Eh free eyh? Barang-barang kat bilik tak habis kemas lagi. Tak sentuh lagi pun. So sebenarnya bukan tak free. Tapi malas : One more interesting fact about me. Gahaha! Dan lepas tu malam nanti 10.30pm ada meeting dengan AJKS-AJKS Minggu Suaikenal. Esok adalah hari pendaftaran freshie-freshie UUM ambilan 2009/2010 =) So, FREE LAH SANGAT. Walaupun tak take part sangat for so many reason.
  1. Hati masih dekat rumah.
  2. Otak tak berapa nak berfungsi.
  3. Saving my voice for Orientation Week. KAHKAH. Alasan tak boleh pakai.
  4. Saya tak suka dengan apa yang sedang berlaku antara kami sekarang ni. So I won't take part of it. Sorry guys. I just can't.
  5. I'm here to be the AJKS tapi tak sangka boleh pula disuruh jadi fasilitator SELAIN jadi AJKS. Dua kerja dalam satu masa. Rasa macam nak bom HEP ok, but now, I choose to be fasi. I won't bother tentang hal-hal Biro except jika betul-betul diperlukan.
I guess I need to read back my Teori dan Praktis Kaunseling Kelompok and Kemahiran Kaunseling Kelompok sebab otak sedang bengap. Haha.

Labels:


8 Comments:

Anonymous BaBbliNg BaR0nNESs said...

Salam..
whoaa banyak nyer aktvt
gile aktif
~tabik~
moga2 sy pun stil aktif ble msuk uitm s.alam neh

27 June, 2009 14:31  
Anonymous Fina said...

BaBbliNg BaR0nNESs,

wassalam.
di mana ada kemahuan di situ ada jalan ;)

27 June, 2009 20:46  
Anonymous sHaH said...

rajin ye jadi fasi..
shah dah lama ada niat nak jadi tapi malas coz time cuti, shah sebok nak carik keje..

28 June, 2009 03:26  
Anonymous Fina said...

sHaH,

kerja sampingan je ni. Memenuhkan kekosongan yg terlampau. ceh :P

28 June, 2009 03:32  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

"Teori dan Praktis Kaunseling Kelompok and Kemahiran Kaunseling Kelompok"

ganas titlenye ;p

28 June, 2009 04:04  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,

ya Allah tak tidur ke budak neh? haha. ganas dari segi ape tuh?

28 June, 2009 04:18  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

tajuknya ganas. for me, i'll 100% try to avoid kaunseling. aha. takut~

eit. right back at u. juga tidak tdo? ;p

28 June, 2009 06:39  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,

yeah i know ramai yg agak takut dengan budak kaunseling or subject kaunseling (- -") tolong jangan takut pada saya T__T

28 June, 2009 14:20  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish