2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




For Miss QueenLyana.Com
Tuesday, June 23, 2009 posted at 00:12 ♥


Pergi jalan-jalan pergi blog kawan-kawan (macam biasa). I come to my friends' blog everyday tau? *winks*. Jumpa ini.

I'm a bit reserved in answering tags, and hope YOU too. *smile* Anyway. It's from sist Lyana.

Nyatakan LIMA fakta menarik tentang si pemberi award ini.

Haha. Masuk part ni kena perah otak sikit sebab even we've been in the same univercity, I've only met her in this blogosphere. So what do you expect kan? He-he. Sist, sorry lambat sikit publish, sebab tadi waktu dah nak jawap, diorang neh sibuk pulak ajak main monopoli.

5 interesting facts about Raja Norliana Raja Omar =)
  1. Her NAME. Hey sist, what are you? Sorry, dekat Sabah takdalah yang guna nama Raja-Raja ni so I was a bit curious tentang penggunaan nama-nama macam tu. Once I have this friend yang guna nama 'Nik' and I've been told that bukan semua orang boleh guna nama tu. Well, mind to explain?
  2. We have something in common. Contoh? Been at the same Uni is another thing. We're once under PBS (yes sist, I'm a former Bidasarian if you don't know) Hehe.
  3. Beliau adalah DJ kat uniutama fm you all. Lepas tu MC. Hebat okey. Envy giler sebab saya tak sepetah itu tsk tsk.
  4. Beliau sudah berkerjaya. Best tak? Best tak? Best okey. Bidang pun seronok gile. Shooting-shooting segala.
  5. Penuh semangat orangnya ;)
Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta tentang diri sendiri

Ok this is the real Hasnie Falina.
  1. Suka beli seluar patern pelik-pelik tapi still look nice
  2. Suka shopping pakaian tapi jarang betul-betul berkenan
  3. Never do budgeting (- -")
  4. Suka masak. Suka makan.
  5. Bodoh kadang-kadang. Jadi kau tak payah cakap saya bodoh sebab I know who I am.
  6. Selalu tertanya-tanya pada diri bila nak jadi nice dan peramah pada other people. Kalau buat, turn out to be buruk. Jadi maafkan saya.
  7. Tak memilih makanan. Saya makan budu jugak tau. Haha.
  8. Pendiam dan reserved. Heran, always get into trouble (- -")
  9. Bahasa saya kasar sebenarnya. Orang nampak lembut tapi, you know, mulut saya jahat. Sebab itu saya suka diam, bukan takut orang terasa, tapi bimbang orang terkejut. Haha. Most of the time, I'd never mean to be MEAN but i donno, maybe I was born with it. Maybe it's maybelinne. Eh salahkan Maybelline pulak. Hahahaha. But, I have enough self-conscious to behave myself, so don't worry ;)
  10. Tak suka orang yang judgemental secara membuta tuli. Alergik.

Anda perlu memilih 10 penerima tag dan describe tentang mereka

Hehehehe.
  1. Fiza at AuraFiza : She's a good friend of mine kat UUM. Good hearted. Jujur. Dan dulu dia pegang jawatan Exco BKK yang saya pegang sekarang ni. Banyak hadapi susah senang bersama. Kan Fiza kan? Eh yeke? Fikir jap. Haha. Ya Allah macam letih je cakap pasal dia neh sebab dah banyak kali mention =D
  2. Sa at Dunia Sakinna : Kami masing-masing pelawat setia kat blog masing-masing. Selalu balas-balas komen. Ada satu pic anak saudara dia sebijik macam muka Jijul. Ahahaha. Nak gelak kalau fikir balik. Sa, keep on blogging k. Everyone have their own way on how to blog, you have your way on sharing so keep on sharing your beautiful life.
  3. Hyuuga at StillForever : Mamat ni agak pemalas sikit nak jawap tag walau BERjawap jugak. Kadang-kadang main copy & paste je. Kau memang sengal lah Anas Fahmi. Jujur, berbulu sikit ngan budak ni sebab tiap kali birthday dia akan tanya 'Mana Hadiah?' berulangkali. Haha. Mengutuk pulak. Ok, to be angelic, beliau sangat baik ok sebab rajin buat gathering blogger UUM. Suka bersosial, which is good. Ada kereta. Dan jiran kepada BF saya dulu kat DPP YAB. Beliau panggil BF saya Comel (- -")
  4. Trexx at TrexxTales : Dia ni JPMDPP SME Bank (hambik kau giler panjang) bawah Biro Sukan & Rekreasi. Very optimistic. Athletic type of person. A bit tomboy. Saya pernah pergi test make-up muka beliau dulu untuk ajar Cuya sebab Cuya nak pegi Grand Dinner siap jadi MC. Lepas habis make-up muke Trexx, tada! Ayu giler. Haha. Ahh menyesal tak amik gambar muka sebelum & Selepas. Tsk tsk.
  5. Dayah at Virgo's Smile : Dayah, anda diwajibkan okey. Anda didenda sebab telah mengumpat Fina dalam blog anda. Buli orang yang tengah tak sihat jiwa raga T__T Dayah ni JPMDPP jugak. She likes to try something new. Nice leadership. An athlete. Used to be Bidasarian, so I knew her long before joining this JPM :)
  6. Khaliq at Senyap : Khaliq, I am so sorry kadang-kadang saya telah terkasar pada anda. Kadang-kadang apa yang saya cakap dia fikir saya marahkan dia. Sebenarnya tidak. Err, ok kadang-kadang dia menyakitkan hati juga tapi as a friend, he helped me a lot. He have been so nice. I know all the rumours. I know all the stories behind it. I know, I'm not a good person either. Just leave the past, and live the present. Head to the future. Everything will be just fine. You are worth every hurdless Allah sent to you. To us. And to all Hamba-Nya.
  7. Shima at Life Is A Gift : Sist, I've saw how contented you life is. Happy for you :)
  8. Abdi at Mr CrazySaru : Dia kata dia die-hard-fan saya. Hihi. Omaigod, sampai kadang-kadang bila dia send message, saya tak terkata nak cakap apa dah. You're so brave ok Abdi! Hehe. So take this as an honour to you :)
  9. Ziela at Dandellion Geisha : What's going on with your life, sayang? I miss you so much. Look like you have SOMEONE in your life eh? So happy for you. That's it! Jangan pernah menggantikan kenangan cuz either you want it or not, you will never manage to forget everything that have touched your heart. Never. That's what I've been through and still now. You only have to replace it, dan jadikan kenangan yang lepas itu bukan lagi sesuatu yang bermakna bagi kamu. Mengerti?
  10. Sist Lyana at Queenlyana.com : Err.. Eh, tak boleh bagi balik ek? Haha.
I am so generous today. Macam biasalah kalau jawap tag, akan mempromote kawan-kawan juga. Tolong promote saya jugak boleh? Reason is : Oleh kerana 5 fakta menarik itu, I have to be fair kan? Tolong jawab semua soalan okey Dears??

Eh sape nak jawap sukarela, jawap soalan nombor satu pun dah cukup okey?? Haha :P Kidding.

Labels:


5 Comments:

Anonymous queenlyana said...

adik Fina...

waaahhhh terharu kakak.
ehehehe
cuma wonder..?
Fina tak pernah jumpa akak eh..?
tapi, pernah akak tengok akak MC ke..?
ahahah ~ confius..!

yeah.. akan ku jawab penuh adil
di blog ku.
siap gmbr mu sekali..
dont mind kan kalau diletak gmbr sekali.
ehehehe

23 June, 2009 07:50  
Anonymous AuraFIza said...

aku da buat la tag ni..haha..
harus ke wat lg ;P

23 June, 2009 09:40  
Anonymous sHaH said...

hari ni, hari dapat award ek?

23 June, 2009 13:25  
Anonymous Lead said...

eerrr.....lima fakta???? si pemberi award ka??

atau

yang membagi tag????

saya kopius ni.....

24 June, 2009 10:21  
Anonymous Fina said...

heyyyyy.. sorrry so much guys, sebab lambat bls komen. ampunnn.. nak balas dah ni.

queenlyana

i guess je pernah tgok akak mc. otak saya tak berfungsi baik sgt kot, bermasalah dlm mengingat benda2 lepas. hehe. i've been to ur blog. yeah glemernyer glemernye. haha :p sist lyana pembawak virus. yarkk nak kungfu. haha.

Fiza

saya mensunatkan anda (eh macam lain mcm je bunyik) haha.tak jawap takpe, kalo jawap lg bgos. hehe

sHaH

(- -") ada org sebab virus T.

lead

dua2, iaitu saya dan saya. hahahahaa :P

25 June, 2009 16:25  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish