Sunday, June 21, 2009

Currently.

Currently :

  • Sedang kat bilik JPMDPP yang like heaven sebab ada ekon. Inilah port tidur dan lepak paling best. Haha. Semalam tidur kat sini. Even waktu exam lepas pun tidur jugak kat sini.
  • KEPALA SAKIT. Kedah sangat panas. Badan macam seram sejuk.
  • Saya malas nak keluar pegi mana-mana. Tak akan berganjak pergi mana-mana selagi cuaca kat luar panas dan selagi badan ini rasa tak sedap yang amat.
  • Mood tak elok. Jadi saya akan diam sepanjang hari untuk memelihara vokal.
  • Selera makan macam hilang tapi tak taulah saya kalau makanan ada kat depan pun tibai habis jugak kot. Haha.
  • Rambut tengah tak terurus.
  • Baru je lepas mandi ni. Saya baca blog Dayah tadi. Dayah is my friend. Sama-sama JPDPP kat kolej. Agaknya dia pegi update blog waktu saya pergi balik mandi. Dayah tulis "Fina was just gone to take her morning bath... (that her normal behaviour). To me, if she bath early that something not normal.." (- -") Thanks Dayah. Kenal betul dia kat aku. Saya sendiri pun tak sedar, tapi bila fikir balik, memang saya suka mandi lewat. Kadang-kadang pergi kelas pagi pun tak mandi. Gelaklah.
  • Kena minum air banyak-banyak nih T__T
  • Ohya. Bought Cecilia Ahern's jugak semalam. Haha. P/s I Love You pon tak habis lagi ni nak beli novel baru lagi. Entitled Thanks For The Memories.
Later.
Share:

3 comments:

  1. eh, kite dok 1 uni ek?
    BARU TAU LA PLAK..
    HUHUHU...

    ReplyDelete
  2. sHaH,

    UUM. yup kat UUM nih. UUM gak ke? haha. Kolej mane?

    ReplyDelete
  3. since x bole nak komen yg atas i komen la kt sini.haha.

    anyway, pnh jgak jd ajk jualan ms orientasi..gile penat bila stud dh dtg..

    esoknya tido cukup satu hari x bangun2..

    fina punya schedule nti lg pack kan.hehe.

    oo ya.ur hard time?ok.i diam2 aje la.xnak komen.ekekekekke..

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*