2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




3 Candid Pictures
Thursday, June 25, 2009 posted at 05:54 ♥

Apa neh? Musim menTAG ke?

Ceh, bajet garang. Haha. Muka suci murni macam ni mana leh percaya boleh buat muka garang T_____T

Fiza buat serang balas. Yaaaaaarkkk tak mampu ditepis.


3 CANDID PICTURES

Inilah dia tajuknye. 3 candid pictures. Cakap pasal candid picture ni, I guess I have lots of it sebab waktu perform tarian which is candid (eh yeke candid? haha),adalah jugak kawan-kawan yang ambil video dan take pic, but sayang sebab semua gambar-gambar lama tersebut termasuk video-video dan every single file (kecuali yang telah diupload kat blog or friendster) hilang macam tu je semata-mata rosaknya sebuah External Hard Disk (argh Fina perlu ke mention balikkk??)

Okay jom tengok.

Waktu di Kampung Luanti
Sedang kegelian waktu layan ikan-ikan jinak kat situ.
Tak update lagi tentang my visit ke situ. Bila la nak update ek..

Ini gambar lama dah.

Waktu Program Teknologi Penjana Modal Insan di Pokok Sena, Kedah pada Febuari 2008. Boleh baca berkenaan program tersebut di SINI. Selain kelihatan seperti bukan-fasilitator-kalau-buka-sebab-tag-nama, Fina juga dilihat sedang pampering some kids padahal dalam hati menggelabah camana nak layan budak-budak ni. Aku tak reti. Haha. Kredit untuk Robert untuk gambar ini. Aduh, rindu sama Robert. My crush dulu-dulu. Gahaha. Thanks dear. Because of you I had those chances to give a piece of something for those children. Walaupun saya kurang berbakat melayan kanak-kanak, tetapi kanak-kanak yang kurang upaya dari segi kewangan dan kasih sayang amat menyentuh jiwa halus ini. Dan saya sering mahu memberi sesuatu yang kanak-kanak itu tak dapat. Haih.. Sebab itu bila dah kahwin nanti niat nak ambil anak angkat seorang dari rumah anak yatim tapi my mum kurang bersetuju atas beberapa alasan yang agak munasabah. But, as usual lah. Fina still not let go. Hold dulu. Kalau ada kesempatan, adalah. kalau tiada, mungkin itu yang terbaik.

Satu-satunya slot tarian (yang ada saya) yang sempat diselamatkan

Sudahlah blur. Menyedihkan betul. Tapi for sure, saya akan berfikir dulu sebelum update gambar waktu perform. Sebab apa? Sebab muka saya macam pontianak kalau mekap keterlaluan (mekap penari mekap tebal macam nak masuk TV tapi tak).

Tag kawan-kawan anda

Nanti. Bagi diorang rehat dulu. Ngehehe.

Updates:
Ni baru lepas siap buat slideshow. Yeahehe Dayah bagi pelepasan untuk amik waktu berehat nanti sebab telah bersengkang mata buat slide ni. Around pukul 4 tadi baru siap. Well what do you expect kan kalau every work kena bagi on the spot.

Korang, seronok tak bila orang puji? This one girl told me I have a good leadership. Then this guy say to me 'pendiam tapi cute'. Hahah.

Labels:


8 Comments:

Anonymous sHaH said...

weh, penari uum ek?
siyes?

25 June, 2009 09:06  
Anonymous Fina said...

sHaH,

err.. pernah join bidasari then skrg ni aktif kat kolej je sebab tak dapat nak pegi training selalu sebab kolej jauh. leh cek entri2 d bawah label 'dunia ronggeng' ye. hehe :P

25 June, 2009 09:22  
Anonymous rianve86 said...

hhahaha.. ya la tue fina ... im a good leader... really? tq very much!!!

26 June, 2009 01:10  
Anonymous paCat said...

Lama tak singgah ~ ape kabar enchek?

26 June, 2009 12:17  
Anonymous Fina said...

rianve86,

ape neh berebut nak jadi good leader ni? haha. dayah, leadership ko lagi kuat la. saya ni lembut sikit ;)

paCat,

khabar baik2 aja :)

26 June, 2009 14:15  
Anonymous ♥ Nur Sakinah ♥ said...

fina pendiam? haha. dun just the book by it's cover. sy mcm x percaya.

26 June, 2009 18:52  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

uhh... ada pergi MAKUM tak?

27 June, 2009 03:17  
Anonymous Fina said...

♥ Nur Sakinah ♥,

haha, sa. well, bila tak banyak ckp, mmg itu lah yg org akan fikir :)

ف wildchild ۞,

takdelah tak terlibat.

27 June, 2009 12:11  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish