Pages

Updates.

Thursday, May 28, 2009

Hari ni kepala pening banyak.. nanti saya update balik. Jap.

.
.
.
.

Ape nak cakap eyh... Ah sudah. Kena sindrom-otak-beku pulak dah.

.
.
.
.

Sakit perot. Jap. (Cet! Tu pun nak gitau. Sengal ah Fina)

.
.
.
.

Okay dah.

Seperti yang kalian dah baca kat ruang atas bertajuk "✿ n o t e s f r o m t h e a u t h o r ✿" itu, saya ingin mengumumkan bahawa saya dah buka satu lagi blog tempat letak links dan lalinks bernama Blog For Friends yang juga sebuah Blog Of List yang kebanyakannya adalah terdiri dari blog kalangan rakan-rakan blogger yang pernah saya singgah. Selagi link anda ada di situ dan TERUPDATE, selagi tu saya akan singgah kat situ. Jadi, jika mendapati blog anda tiada dalam senarai dan kalau nak exchange link, just contact me melalui komen entri atau lebih senang lagi, tulis kat cbox. Buat masa ni saya masih akan menggunakan cbox yang sama dengan cbox di blog utama saya ni. Jika ada apa-apa soalan, jangan ragu jangan segan, saya tak makan orang. Hahahahaha. Err.. Ok tak lawak.

Saya juga telah berkenalan secara ringkas dengan this one famous guy (walaupun tak pasti pernah ke dengar nama dia) but I saw his performance on TV - yang kata saya funny dan interesting girl. He's a blogger too so you can see his blog in my list. Bila saya sedih, dia cakap saya terlalu ceria untuk simply bersedih. Wow. Simple words. But I looikkkeee.. HAHA. See, it's so easy to entertain me. Sangat senang di ambil hatinya hanya dengan sepotong ayat gula-gula. Guys out there, ITULAH WANITA, if you know what I mean. To that guy, hey, if you're reading this, just wanna tell you, you had made my day =)

Hari ini juga sangat teruja bermain permainan atas talian melalui FB. Adik saya yang yang 12 tahun itu cakap "Macam budak-budak" T___________T Buli kakak. Walaupun sebenarnya tak kisah pun. Haha.

Gara-gara Dana suka sangat buat gaya macam maknyah (no offence), saya telah menggelarnya 'Girly-girly' yang kedengaran seperti 'Geli-geli'. Berulangkali menyebutnya sampai ketawa terbahak-bahak tak ingat dunia. Ok saya kuat ketawa. Dan ketawa sangatlah kuat lebih-lebih lagi bila berpadu tenaga dengan gelak orang lain :D

That's all for now, see you tomorrow =)

5 comments:

  1. ape kes kene buli dengan adik sendirik. haha

    geli - geli ;p fun giler. hehe

    ReplyDelete
  2. geli - geli. hahahaa xD kalo sy pon sy akan ketawa sampai tak ingat dunia :p

    ReplyDelete
  3. thank fina for count me in. :D
    sorry tak dpt update selalu.
    tp if ada masa..senang ckp if sy on9 je, page fina WAJIB singgah. hehe.

    take care my dear.
    xoxo

    ReplyDelete
  4. Wildchild,
    sampai sekarang ok sy gelakkan dia ttg tu. HAHAHA

    ReplyDelete
  5. sist Shima,
    its okay, jgn sepi terus okay sist, serius nih. kalo tak, siap. hahaha =P

    sgt hepi today. huhuhu
    take care too okay =)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS