2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Two girls miming on 'Dan Sebenarnya'
Tuesday, May 26, 2009 posted at 21:48 ♥





Aren't they're cute?
Will be updated.

Yang baju biru tu namanya Widha, yang baju orange rambut macam hantu tu bernama Dana. Sama-sama berumur 13 tahun. Dua-dua suka menyanyi, dua-dua suka menari, dua-dua berperangai artis SIKIT. Biasanya si Widha ni lagi menyerlah dari Si Dana ni tapi dalam video ni macam tak but again, takpalah. Haha.

Updated: Lagi satu home-vidoe ni diorang buat tanpa ada buat training atau perancangan pun. Terus rakam.

Kenapa saya letak video ini kat sini?

  1. Video ini sangat comel.
  2. Lenggok mereka sangat comel.
  3. Nak hiburkan hati sendiri.
  4. Show-off.
Haha. K ah. Just making it as simple as I can. Tengok je video tu, tak baca pun takpe sebenarnya.. :D

Nice day!

Labels:


2 Comments:

Anonymous + iNaMoRaTa + said...

wui..panjangnya rmbut durang ni..mcm ko jga kan fina..hehe

28 May, 2009 13:41  
Anonymous Fina said...

ina,
haha..
dulu pjg la, sy sudah potong..
skrg ni spai bahu ja. ringan sikit rasa :D

28 May, 2009 19:00  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish