Pages

Two girls miming on 'Dan Sebenarnya'

Tuesday, May 26, 2009





Aren't they're cute?
Will be updated.

Yang baju biru tu namanya Widha, yang baju orange rambut macam hantu tu bernama Dana. Sama-sama berumur 13 tahun. Dua-dua suka menyanyi, dua-dua suka menari, dua-dua berperangai artis SIKIT. Biasanya si Widha ni lagi menyerlah dari Si Dana ni tapi dalam video ni macam tak but again, takpalah. Haha.

Updated: Lagi satu home-vidoe ni diorang buat tanpa ada buat training atau perancangan pun. Terus rakam.

Kenapa saya letak video ini kat sini?

  1. Video ini sangat comel.
  2. Lenggok mereka sangat comel.
  3. Nak hiburkan hati sendiri.
  4. Show-off.
Haha. K ah. Just making it as simple as I can. Tengok je video tu, tak baca pun takpe sebenarnya.. :D

Nice day!

2 comments:

  1. wui..panjangnya rmbut durang ni..mcm ko jga kan fina..hehe

    ReplyDelete
  2. ina,
    haha..
    dulu pjg la, sy sudah potong..
    skrg ni spai bahu ja. ringan sikit rasa :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS