Pages

Girl's Blog

Friday, May 22, 2009


  1. Girl's Blog 12% (7 votes)
  2. I love it's colour scheme 9% (5 votes) Creative 9% (5 votes) I love the picture of those three girls 9% (5 votes) I love her blogging/writing 9% (5 votes)
  3. Sweet 7% (4 votes) Loving 7% (4 votes) Full of Attitude 7% (4 votes)
  4. Funny 5% (3 votes) Adorable 5% (3 votes) I'm a New Visitor 5% (3 votes) Inspiring 5% (3 votes)
  5. Interesting 3% (2 votes) Emotional 3% (2 votes) It's Pink Theme 3% (2 votes)
  6. Other 2% (1 votes)
POLL DITUTUP pada 21 Mei 2009 setelah dibuka 6 Mei yang lepas. Mengumumkan keputusan bahawa.. : Blog Sufilara.Blogspot.Com adalah blog milik seorang perempuan. 7 undian dari 58 hasil undi. Yeay, korang sungguh bijak mengagak bahawa penulis adalah seorang perempuan. Hahaha. Apakah.

Ranking yang kedua pula jatuh kepada skema warna blog, kreativiti, gambar kartun ala-ala wanita sedang bergosip itu, dan cara penulisan si penulis wanita itu tadi. Masing-masing dengan 5 vote setiap satu. 20 undian dari 58 undian. Percayalah, saya juga seperti anda. Dan anda yang sedang membaca mungkin. Sangat cinta pada skema warna blog sendiri. Kreativiti? Kreatif mengubahsuai template orang lain adalah. Hehe. Gambar kartun tu memang lawa. Takda motif lain, just letak sebab lawa. Sebagai seorang WANITA yang sedang berblog, memang suka pada pemandangan-pemandangan yang lawa dan sebagai motivator untuk lebih kurus. Kuangkuang kantoi. Saya percaya para pengundi untuk pilihan yang ini terdiri daripada golongan wanita.

Lagi satu yang dapat vote sampai 5 peratus itu adalah my writing or blogging skill. Semua ini adalah hasil inspirasi dan rujukan dari beberapa blog yang saya baca dan mengubahnya sebanyak mungkin dan masih mengekalkan mana-mana yang patut dicontohi agar nanti tak kena cop meniru skill orang lain walaupun tak berniat begitu. Apa kau ingat blog yang kau baca sebagai contoh itu tak olah hasil tulisan dari blog lain ke? Sebenarnya, semua bergantung kepada kebijaksanaan dan pilihan sendiri untuk menjadi SIAPA di mata orang dalam alam maya dan di alam realiti.

Masing-masing 4 peratus untuk Sweet, Loving, dan Full of Attitude menjadikannya 12% dari 58 undian. Dan seterusnya untuk undian berjumlah 3% dan 2%. Terima kasih kepada yang merasakan blog saya funny (funny itu subjektif), adorable, inspiring (tak sangka ada jugak yang tick option ni), interesting, emotional (of course. Hihi) dan because of the pinky layout. THANK YOU. New visitors? Hi.. :D

Dan ada satu lagi perkara. Nampak tak ada yang vote for 'others' itu? Yang paling bawah sekali dalam gambarajah. Ada satu vote. Kalian amat nakal T____T Siapa yang tulis blog saya ini SCARY? Siapa? Saya gelak sendiri bila baca. Haha.

(Weird, Fina is being friendly)

Again, thank you so much for the support and keep on blogging :)

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS