2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




CountDown to 8th of May: Three More Days To Go
Tuesday, May 05, 2009 posted at 21:01 ♥

Tahun ni masuk 4 tahun saya mula berblog. Sejak September 2006 sampailah kini. From Friendster Blog until Blogger. Blogged almost one year at Friendster Blog and the rest are at Blogger. Sudah ada 369 entri. Sekarang ni dalam proses memindahkan entri-entri dari Friendster Blog ke Blogger. Biarlah ada satu saja blog pun. So much have changed.. Kawan-kawan yang baca blog saya pun dah mula berminat nak berblog. Ok sangatlah tu, bertambah kawan-kawan kat sini. Haha.

Jiwa kacau. Ada masalah pula kat laporan projek - Aih, bila masa nak hantarnye ni Fina? Ada problem, tau tak? Ada problem. Mana aku nak letak lagi RM70. Ish, benci betul dengan Encik Resit. i HAVE to get things done before my flight. But Dayah, in case kalau tak sempat, sebagai ex-officio, boleh tak tolong saya selesaikan apa yang tertinggal? Dayah lah harapan terakhir saya. Please Please Please.. :(

Buruk benar.

Jam 4 esok pula adalah my last paper for this semester. Mood is so down. Hati sudah ada di rumah. Sudah tiada nafsu di sini. Eh. Entri apa nih? Menjatuhkan mood readers saja Fina ni.

Lusa maybe ada nafsu baliklah sebab nak pergi enjoy kat Bukit Wang mandi air terjun dengan JPMDPP sisters yang tinggal. Wuuuuhu!


Updated on 6th of May

Ohya. Happy belated birthday (5th Mei) Juwita! Always be yourself. Don't change. Juwita ini antara our JPMDPP sisters. Dia dan Ryasti adalah antara rakyat luar negara yang pertama diterima masuk dalam JPMDPP di dalam sejarah UUM. Hebat. She's funny, and sometimes annoying. Kalau belum betul-betul kenal dengan dia, sumpah menyampah. Haha. Waktu nak masuk 12.00 AM 5th Mei yang baru je lepas, we're actually having a conversation. She' was very down at that night, and there were just me and her. Kalau nak ingat satu-satu butir percakapan kami, memang dah tak berapa ingat. Tapi isunya waktu itu, dia sedih bercampur rasa gembira. dan terharu. Hmm, let's just say, dia ada sense of responsibility yang tinggi. Dia merasakan dia sudah cukup dewasa untuk berkelakuan seperti budak-budak.

Teringat beberapa tahun yang lalu waktu pertama kali saya melangkah setapak ke umur 20-an. Memang jauh panggang dari api. yang difikirkan waktu itu adalah, 'finally genap juga DUApuluh.' atau ' Umur saya sudah masuk ke kepala DUA." Kemudian the next year masuk pula ke umur 21. Itu excited kali kedua, sebab umur 21 lah yang paling ditunggu-tunggu sebenarnya. 20 itu cuma prelude agaknya. Haha. Ok Ok. Kesimpulannya, saya waktu 20 tahun tidak sematang Juwi waktu umur 20 tahun. T____T

Bye.

Labels:


2 Comments:

Anonymous shima said...

heylo. :)
ala, sorry sgt cik fina. regarding pakej sy mcm tidak dpt membantu. i knw none. huhu. shima ke sana dlm 5hari (+/- flight dlm seminggu). tp i went there with my dad's company. so, kami dlm group (rombongan 5 biji bas! huhu). if nk ckp pasal tempat, sikit2 boley la bg info. tp, if pakej..ampun. tidak tahu. :)

06 May, 2009 13:41  
Anonymous Fina said...

ohhh..
seronoknye. ni yg buat tak sbr ni. ahahaha.
ok ade pa pe nti org tnye kat shima eyh :)

06 May, 2009 14:44  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish