2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




CountDown to 8th of May: One More Day To Go
Thursday, May 07, 2009 posted at 01:40 ♥

Oh My God.
i LOVE polldaddy!

Look at the poll above. Ouhhh.. Macam nak menangis tengok. Sangat cantik. Comel. Sweet. T____T Dan mungkin kalau saya bermain-main sikit dengan kot CSSnya, mesti lagi lawa neh. Tengok wanita yang sedang menggunakan laptop itu? Dia ni adik-beradik agaknya dengan wanita-wanita kat background blog ni, gaya sama je. Haha. Ada orang pernah cakap, perempuan-perempuan itu sedang bergosip, which is ironically, gosipping isn't my favourite subject.

Lepas ni polldaddy akan jadi section wajib dalam blog saya. Sampai bila? Bila sampai waktu saya sendiri naik menyampah tengok.

Esok plan nak pegi Air Terjun Wang kat Jitra tak jadi. Googled and found out it's exact name - Hutan Lipur Bukit Wang. Terletak di Jitra Kedah. This is one of its' picture :

Dayah kata somewhere kat situ ada air terjun

Tapi sayang kan? Tak jadi. Sebabnya, waktu saat-saat akhir, ramai yang cakap tak dapat pergi. And as for me, I have to finish my packing. Alamak, tak start lagi?

Roomate kata dia balik pukul 4 pagi hari ini. Pagi nanti giliran saya pula start mengemas.

Time now : 0139 Midnight 070509.

Labels:


2 Comments:

Anonymous Pu3 said...

hye fina..
cute la poll tu. nk curik eh. hehe..

09 May, 2009 17:33  
Anonymous Fina said...

ala hambik je. memang cute pun :D

19 May, 2009 18:51  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish