Monday, May 04, 2009

CountDown to 8th of May: Four More Days To Go

Countdown bermula.

OKAY OKAY OKAY!!
[Tiba-tiba je minah ni jadi hiper semacam]

Tengah dilema dalam mood marathon. Study. Paperwork. Laporan projek. Surat. Study. Paperwork. Laporan projek. Surat. All before 8th. Arghhh.. Mana satu? Nampak sangat bukan spesis yang minat sangat nak study. Malu kat kawan-kawan Fina.

Tolong siapa-siapa, yang pernah ke Indonesia or secara lebih spesifiknya, ke Jakarta Bandung. Need it As Soon As Posibble.

Esok exam. Tukar mood kerja ke mood EXAM jap.
Share:

4 comments:

  1. wah, ure going to jakarta-bandung? SGT BEST OK! *woot woot* err..pada siape yg suka shopping harusla rasa mcm heaven~ hehe.

    erm, what tips did u need my dear? :)

    p/s: ke sana atas urusan "lawatan sambil belajar" atau..jalan2? ;p

    ReplyDelete
  2. hiks..
    indonesia?
    kampg oma d medan..
    xD

    ReplyDelete
  3. Shima, ..yup. InsyALLAH..

    err.. akan buat kerjasama dengan universitas di sana. jalan2 n shopping of course, di sebalik nama 'Delegasi Ilmiah ke Indonesia'. Haha.

    i need this : pekej paling murah utk student for at least 5 days. tak boleh lama2 la..

    dulu pegi brapa hari? guna pekej ke? i need to know everything! haha. tamak.

    ReplyDelete
  4. to Eazy

    hehe eazy. pulanglah ke tanah air.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*