CountDown to 8th of May: DayTo Go!

May 08, 2009


Updated on 12th of May.
Click HERE to read my most recent entries.

Today is my flight back to Sabah.
Bangun awal around 5 Am. Pergi mandi dan bersiap until 6 Am. Abang datang dengan kawan-kawan ambil saya dan Beatrice kat kolej. I was a bit hurry when he show up sebab saya belum habis angkat barang naik atas bilik JPM lagi satu. Sudahnya, dia juga yang tolong angkat barang-barang tu. Thanks Sayang.

'You look beautiful..' He murmured to me when we both get in the car. I smiled.

Sampai di airport terus ajak Beat teman makan. I ate this, nasi lemak.

Berlepas melalui Gate 2 Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim, masuk dalam kapal dan waktu mula berlepas, dah rasa mengantuk. Perjalanan 55 minit ke LCCT KL terus tidur. Don't blame me. Semalam masuk tidur pukul 3 pagi. Sampai LCCT around 9.45 pagi kot. Lepas tu tunggu barang then terus pergi check-in untuk next flight 11.10 pagi. Semua selesai pukul 10 then pergi makan aiskrim McFlurry Oreo kat McD.

Delicious

Muka minta penampar

Delicious

Ah kau Fina. Semua pun delicious. Haha.

Entered the boarding gate 35 minutes before boarding time. Sebak rasa dalam hati tapi since he don't put any emotion on his face (hati batu betul), kami berpisah di gate macam tu je. Lambai-lambai dan berharap he'll take care of himself. His flight will be on 3 pm.

Tidur di sepanjang perjalanan. Nasib baik semalam tak cukup tidur, at least terisi juga masa lapang dalam kapal terbang. Bangun tidur bangun tidur berulangkali. I reached Sabah around 1.40 pm. Ayah dan Mama dah tunggu di balai ketibaan. Cium tangan ayah dan mama dan kami head to a restaurant near Milimewa to have our lunch. Well at least situ ada tempat parking berdekatan. Kota Kinabalu always so crowded and damn hot.

My Ma. Waktu lunch.

As I looked out through the window

Perjalanan balik ke kampung pun tidur lagi. Tanpa segan silu dan tanpa rasa tak bermaya. Memang sedap je tidur. Apakah. Tidur bangun dan tidur bangun berulangkali juga. Lalu di Kundasang and took this picture of Gunung Kinabalu. Right from the road.

Okay. Sekarang ini sudah ada di rumah. Dana semakin tinggi, tapi tetap shorter then me. About 3 inch kot. Lepastu dah pandai buat pouting mouth. Pouting Sindrom! Pipie makin kurus.. Huaooohhhh.. Mengantuk.

You Might Also Like

0 comments