2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tak baca pun tak apa.
Tuesday, April 21, 2009 posted at 21:10 ♥

BannerFans.com


ADUHH.

Lately malas sungguh nak update blog. Hari-hari buat perkara yang sama. Everyday is the same. Bilik JPM sudah jadi macam rumah kami. Kiranya semester depan kami tidak payahlah apply bilik. Tinggal bilik JPM sudah. Sekejap lagi mau taip surat, takmau bilik. Jadi tak payah bayar RM300 tuh.

Err. Fina tipulah. Percaya kenapa? Heh.

Everyday duduk depan laptop menghadap blog tapi tak tahu nak buat apa.
Everyday tengok muka yang sama. Sorry guys. Fact. Heheh.

Aih Malas-Mau-Cerita-Sudah. Boyfriend saya carik pasal. Off dua-dua handphone. Kami stop mesej tadi pukul 6 petang. Siap dia kalau pukul 12pm masih belum on salah satu handphone. SIAP!

Teringat perbualan saya dengan adik saya.

"Boyfriend apa khabar?"
"Okay ja." Diam sekejap. "Hari tu mama kol dia pastu siap main mesej lagi". Tambahku.
"Ceh. Untuk apa?"
"Saja berkenalan dengan bakal menantu". Malas nak layan punya pasal, aku pun kelentong je.

Memang mama ada call dan mesej Abang, tapi itu semata-mata sebab mama tak dapat contact saya. Itu je ceritanya. Mama mesej, cakap pada dia yang 'Nana memang perangai macam tu. Lain sikit..'. Dia pula menjawap. Macam ni.. 'Dah biasa Makcik, Tau sangat perangai dia'. Hambik. Adik aku bantai gelak dengar. Aku tau lah, sebab mama bagitau. Dia pun bagitau juga.

Esok ada jamuan. Nampak gayanya, tempek gambarlah lagi nanti. Eheh.
Oyah. Atas tu banner yang saya baru buat tadi. Kat sini. BannerFans.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish