2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tag from Pu3
Wednesday, April 22, 2009 posted at 16:21 ♥

Since I have nothing to story-story about, untuk mengelakkan blog ni dari bersawang, errr.. Saya mau jawap tag lah. Boleh? :D

Tag Pertama


1) Nama Timangan + Family
Nana. Dulu benci sangat dengan nama ni sebab orang selalu ejek. Sekarang sudah redha seadanya. Ceh.


2) Anda seorang yang...
You decide :)
Or maybe you can go here.


3) Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa...
Family always come FIRST. Cuz they are my heartbeat.
My dear Sayang. Cuz he's part of me.
My friends. For bringing the light of my life.


4) Lagu kesukaan sekarang...

LOVE STORY by Taylor Swift


5) Warna Kegemaran...
Brown, Pink, White, Black, Orange, Yellow, Gold, Silver.

6) Benda wajib dalam handbag?
Handphones, kunci bilik, purse, eyeliner, compact powder, contact lens, tisu basah.


7) Kali terakhir nangis...
Bila? Bila? Bila? :p


8) Tag ramai-ramai rakan anda...
Fellow UUM. Please.

Second Tag


1. Three names in your cellphone inbox?
Ayah, Abang, Ayu.


2. Your main ringtone?
Get Right by Beyonce & Something Stupid by Robbie Williams and Nicole Kidman


3. What you did at 12 last night?
Tengok movie.


4 . Who was the last person you went out with? Where?
Kak Faddy, Amy, Cuya, Trexx. JPM sisters yang baru betul-betul kenal sem ni :) Pegi makan kat Restoran Pakku kat Changlun.


5. The colour of the T-shirt you are wearing now?
Black. Ada stripes pink dan white. With colar.


6. The last thing you did?
Tidur!


7. Three of your everyday favourite items?
Counseling books, Laptop, Broadband.


8. The colour of your bedroom?
I prefer bedroom yang serba pink :)


9. How much money in your wallet now?
Two RM10, one RM5, two or three RM1, and some coins.


10 . How's life?
Good.


11. Your favourite song?
Banyaklah. Among the best I have ever heard - After All This Time by Simon Webbe, Please Forgive Me by Bryan Adams, have You Ever Really Loved A Woman by Bryan Adams, Kenangan Terindah by Samsons, Tercipta Untukku by Ungu, Take A Bow by Rihanna, dan banyak lagi lah. Mostly lagu inggeris. And as a traditional dancer, traditional songs are also one of my favourite genre.


12. What will you do next weekend?
Having lil' vacation maybe :)


13. When was the last time you saw your mom?
End of December last year..


14. Where is she now?
Rumah.


15. When was the last time you talk to your parents?
Beberapa hari lepas.


16. Who is the last person that texted you?
Abang.


17. Where did you have your dinner last night?
Last night tak makan.


18. The last surprise you got?
Life is way SO predictable lately. Ahh! Bosan.


19. Last thing you borrow from your friends?
Tupperware.


20. Who is your bf/gf or husband/wife?
Azizzul Rahman. Ya Allah. Dah banyak kali tayang nama dia di sini. Stop it Fina. Hehe.


21. What do you feel now?
Mau makan.


22. Wanna share with who?
We're having party now. With JPM sisters :)


23. Who knows your secret?
Dia, dia, dia.


24. They keep your secret?
Yes.


25. Are you angry with someone?
Trying to cool down now.


26. What do you order at McD?
Ikut cakap Abang. Ekekekekekk


27. The last time you felt so sad?
Takmau mention.


28. What is your wish for tomorrow?
Tau tak, aku tengah tengok si Yong ni kena pukul-pukul oleh anak Encik Joe nih. Encik Joe, Felo DPP ni, datang bawak anak sekali. Haih. Kalau aku lah kena pukul-pukul tak pasal-pasal macam tu, dah lama kena tendang kot oleh aku. Pedulik hapa aku bapak dia ada situ. Macam nak sepak je tengok perangai budak macam tu.

Tag ketiga

1. Kalau anda jadi orang kaya?
So what?


2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
So what?


3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
WILL NEVER.


4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
Bukan dunia nak kiamat pun. Cakaplah apa pun. I don't even care.


5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah.
Saya akur.. Kalau waktu itu hati saya masih tidak terisi.


6. Kalau tiada lagi hari esok?
Hadapi dengan senyuman.


7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
Buat tak tahu, tak nampak, dan tak kenal.


8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
No thanks. Not my taste.


9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
Merepek la engkau.


10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
Tak heran.

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
Takmau. Takda masa okek.


12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
Terima kasih.


13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
Masa muda sudah lepas. Dah tua bangka dah ni.


14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
Next week will be IT. Told you :p


15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
To be strong enough, that is all I need.


16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
Buat masa ni, Anugerah Pelajar Cemerlang. Heheheh


17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
Mat saleh. ohmaigoddddd... hensemnyaaa..


18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
Strength. Strength. Strength.


19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
So what? Hal remeh.


20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
Pu3? I like her blog. Tiap kali entri baru mesti baca - But just a silent reader la. And, she reminds me of a pesilat UUM i knew once :p


p/s Esok exam!

Labels:


2 Comments:

Anonymous Pu3 said...

ahhh.
u remind me of him.
=(

24 April, 2009 12:15  
Anonymous Fina said...

why u look so sad?
confuse neh.

05 May, 2009 17:38  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish