Monday, March 30, 2009

MALAM AUDIRASARI

Tersebutlah kisah,
pada hari kejadian..

[1]

[2]

[3]

[4]

[5]

[6]

[7]

[8]

[9]

[10]

[11]

[12]

[13]

[14]

[15]

[16]

[17]

1, 3, 4, 9, 16 = Bukan saja-saja menggedik, lebihkan fokus pada setting dan persekitarannya ya. Hehehehe

2 = Backdrop

5 = Barisan JPMDPP SME Bank

6 = Ketibaan

7 = Barisan VIP

8 = Persembahan dari Audirasari

10 = JPMDPP camwhoring!

11 = Perasmian majlis oleh Puan Siti Noormala Jailani - Penasihat Biro Kesenian & Kebudayaan DPP SME Bank

12 = Dekan COLGIS yang datang mengejut. Fuh

13 = Cabutan Tiket Bertuah

14 = Anugerah Best Dress (Lelaki)

15 = With one of my AJK, Zu. Sayang betul tak sempat nak take pic lagi banyak dengan AJK-AJK lain.. Semua lawa-lawa.

17 = With one of Audirasarian dancer, Wanie. Wanie, tak dapat join pun, datang sokong majlis pun jadilah ye. Hehe


Well, I don't take picture that much. Tak sempat bergambar dengan AJK-AJK projek, malah tidak sempat bergambar pun dengan penari-penari Audirasari sebab majlis berakhir tidak bermakna kerja dah berakhir. Haihhh..

Overall, berpuas hati jugalah. Semua berjalan seperti yang dirancang, dan walaupun ada beberapa perubahan di saat akhir, semuanya diselesaikan macam tarik benang dalam tepung (Eh betul ke?). At least this event doesn't turn out to be such a disaster just like the Malam Nostalgia Warisan.

...

Ouwpss..
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*