Here Again

March 02, 2009

"Dana, boleh ka kau cerita pengalaman kau waktu first time 'kawan' kau dari bulan datang melawat? Haha."

Shut up Fina. Jangan malukan adik sendiri. Kohkohkoh.

Today, found out that one of my dear friend (fellow UUM) kena tahan kat wad sebab kena jangkitan kat sel darah putih. I asked for further explanation, but she refuses it. Harap dia sembuh cepat.

Hari ini kepala meragam pula. Sakit berdenyut-denyut. Haih.


Dear me, tolong jangan jatuh sakit. Tarikh 10 May - akhir bulan Jun dibolehkan sebab waktu itu saya ada di rumah. Sekian terima kasih.


Hoho.

Okaylah dears. Saya tak mandi lagi. Malam ini jam 10 mesyuarat tentang program Pemasyhuran SME Bank. Jam 9 tu latihan tarian dengan budak-budak tarian. Kalau sudah cukup orang, mahu terus pilih orang untuk setiap persembahan, senang sikit kerja. Tak berterabur. Esok petang kelas jam 2-5 petang kemudian malam jam 9 mesyuarat pula untuk projek 20 Mac ini.

Ohya. Saya ada cakap kan yang saya kena hantar borang penyertaan kepada HEAD projek Unitary Cultural Festival. Sepatutnya semalam, tapi dia ada hal. So jumpa petang tadi. Saya sangka saya selama ini beresemes dengan a chinese. Biasanya kalau saling texting dalam bahasa Inggeris, saya atomatik fikir yang itu adalah seorang chinese. Mana dapat fikiran macam itu, tidak tahulah.

Well, tadi jumpa. To my surprise. First question in my mind - 'Why he's so handsome?' Kahkahkah. I don't know, but he seems a bit terganggu. Why? Haha. Who cares. I tak pandang dia pelik, I tak cakap benda-benda yang pelik. Everything just as normal as it has to be, okay. Anyway, he's Indonesian.

Waktu taip entri ini, saya baru dapat confirmation dari budak-budak Sabah dari ADHOC Sabah UUM untuk jadi persembahan jemputan malam 20 Mac itu. Semuanya 14 orang. Terima kasih Olyn.. Sayang sama you all, muah muah muah!

Mahu mandi, mahu makan.

P.s. Follower saya sudah genap 10 orang. Thanks for that new follower :)

You Might Also Like

0 comments