Pages

No title lah.

Wednesday, February 25, 2009

Semalam sibuk dengan latihan kebakaran di DPP Bukit Kachi 2.
Hari ini, dari siang lagi saya ke sana ke mari menguruskan hal penyertaan DPP ke Festival Zapin Kontemporari.
Sekarang ini, sedang mahu menyiapkan assignment yang perlu dihantar esok siang.
Malam esok, fail Biro kena dicek. Ya Allah, aku tak buat lagi. Baru tahu tadi.
Lusa, ada pembentangan dan kuiz.
Minggu depan pun ada pembentangan.
Tak sabar tunggu bulan 4 ini - waktu study week!

3 comments:

  1. anda di tagged. heeee. sj suka suki. tak paksa. :)

    ReplyDelete
  2. fina mesti pandaikan bahagi msa..kalau whose la msti dah menjerit..yela, kena siapkan banyak tgsan dalam satu tempoh masa..cayala FIna...

    ReplyDelete
  3. shima,

    alamak tag dah basi kan? :D (cover ni cover)

    whose,

    perit ok. rasa macam badan ni nak bahagi 10. ahaha :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS