2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




No title lah.
Wednesday, February 25, 2009 posted at 01:36 ♥

Semalam sibuk dengan latihan kebakaran di DPP Bukit Kachi 2.
Hari ini, dari siang lagi saya ke sana ke mari menguruskan hal penyertaan DPP ke Festival Zapin Kontemporari.
Sekarang ini, sedang mahu menyiapkan assignment yang perlu dihantar esok siang.
Malam esok, fail Biro kena dicek. Ya Allah, aku tak buat lagi. Baru tahu tadi.
Lusa, ada pembentangan dan kuiz.
Minggu depan pun ada pembentangan.
Tak sabar tunggu bulan 4 ini - waktu study week!

Labels:


3 Comments:

Anonymous shima said...

anda di tagged. heeee. sj suka suki. tak paksa. :)

27 February, 2009 13:28  
Anonymous wh0se said...

fina mesti pandaikan bahagi msa..kalau whose la msti dah menjerit..yela, kena siapkan banyak tgsan dalam satu tempoh masa..cayala FIna...

27 February, 2009 17:54  
Anonymous Fina said...

shima,

alamak tag dah basi kan? :D (cover ni cover)

whose,

perit ok. rasa macam badan ni nak bahagi 10. ahaha :D

02 June, 2009 22:16  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish