Need space.

January 06, 2009

Dia datang ambil. Seperti yang telah dijanjikan. Dengan Ferrari Merun itu. Hihi. Sebelum ke Jitra, jumpa Timbalan Exco dan minta dia buat tugasan sedikit. Kemudian pergi ke PBS jumpa Baya, hantar penyertaan untuk Bengkel Zapin Jumaat ini. Sayang juga tak pergi sebab Jumaat ini saya pergi Perlis. Tidak apalah. Ada juga ahli kelab penari Kachi Dua, Kumpulan Tarian Audirasa, yang ikut bengkel itu. Jadi bolehlah cedok ilmu sebanyak mungkin.

Sampai Jitra, tengok wayang. Bodies Of Lies. Urghhh. Bosan. Lepas tengok tu baru timbul rasa menyesal sedikit sebab tidak pilih saja cerita Bolt itu. Cuz they're using Miley Cyrus’ voice for one of the character. I love her voice!

Selepas beli barang, lunch di KFC. Kemudian, balik. Singgah Changlun sekejap. Pelik. Mana pergi semua buku organizer?? Cepatnya habis. Siapa tahu kedai mana lagi yang masih jual buku organizer? Sangat-sangat memerlukannya.

Sampai saja bilik, terus terlelap. Bangun jam 9 malam, kemudian bersiap dan telefon kereta teksi sapu datang ambil kerana mahu pergi meeting di pejabat Pusat Budaya dan Seni (PBS). Meeting dalam 30 minit saja. Balik kolej. Alhamdulillah sempat menghadiri perjumpaan blok G, H, dan I. Meeting ni kira penting juga. Dan, iya. Riasti, temen JPMK juga udah pulang dari Indonesia.

Terkejar-kejar. Tidaklah sesibuk MPP or even PM, tetapi bahang itu memang terasa.

Later.

You Might Also Like

0 comments