2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Mengintai Dari Jendela
Sunday, January 04, 2009 posted at 23:59 ♥

Petang tadi dinner awal dalam jam 6 with Beatrice. Seperti biasa, dia jenis susah sikit nak decide tentang menu yang dia nak hari ini. Memang selalu akan tersama menu makanan dengan aku. Hehe.. but you know Beat, selera I pada makanan adalah unlimited. Haha. Alhamdulillah kenyang.. Barulah semangat sikit nak buat meeting hari ni.

Got two meeting. Jam 9 malam tadi meeting dengan penari-penari DPP SME Bank (formerly known as Kolej Bukit Kachi 2) yang cun dan grrrrrrand-gitu. Menerangkan tentang pembaharuan-pembaharuan dalam Biro Kesenian Dan Kebudayaan DPP – glad to see their excited reaction. Jam 9.30 pula meeting dengan JPMK-JPMK yang lain sentuh tentang pembaharuan dalam sistem pengangkutan di UUM dan projek-projek yang setiap Biro nak jalankan semester ini.

Banyak benda yang jadi hari ni, dari peluang untuk tambah dana Biro (Puan Mala, yes I know I know) cuz dapat offer buat persembahan untuk satu majlis perkahwinan di Jitra, then other planning yang sangat-sangat menarik until i don’t feel like working, but having fun! Really looking forward for all the tasks :)

Okay enough Fina. Don’t start it keyh.

Bersederhanalah.

Ingat Allah. *Quoting Chika* :)

Esok kelas jam 11 pagi. I have to go now dears. No more staying up till Subuh. Doakan saya boleh tidur selewat-lewatnya pukul dua ini. Miss me.

Labels:


3 Comments:

Anonymous Framestone said...

erm jendela...knpe pilih jendela ek

05 January, 2009 14:48  
Anonymous Framestone said...

mmg cam tue..pe2 pun kne hijrahkan diri dan keyakinan diri..insya'lah kamu boleh tempuhinya... kite doa2kan dari sini...

saya pun sama jugak dulu..tp sebabkan saya berani byk bnde dh berubah dalam kehidupan nie..contohnya dapat memiliki insan yang amat saya sayangi.. (bukan senang tue)

06 January, 2009 08:39  
Anonymous Fina said...

framestone,

betul encik prafestone.
sgt setuju dgn anda.

apa yang kita perlukan adalah seberapa banyak keberanian =)

02 June, 2009 21:27  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish