2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Asalkan saja hati sudi cuba memahami
Sunday, January 04, 2009 posted at 01:49 ♥

Kenyataan : Aku rasa macam mahu marah saja sekarang ni.
Soalan : Kenapa ya.
Kenyataan : Sebab pembawaan kot.
Soalan : Err.. Pembawaan apa pulak nih?

Aik??
Jangan fikir lain.

Haih.
By the way
, kelas pertama aku hari ini sepatutnya bermula jam 11 pagi. Namun disebabkan masa untuk buat penambahan dan pengguguran kursus (course add and drop) masih lagi berjalan hingga 12 Januari ini, aku pun dapat mentol kat atas kepala yang tiba-tiba bernyala. Bersyukurnya aku dapat drop kelas jam 11 pagi tu dan ganti ke jam 2 petang untuk kelas dan hari yang sama. Hehehe..

Malam tadi member aku, Beatrice tumpang bilik sebab petang semalam dia tak sempat ambil kunci kat pejabat sebab baru sampai dari Sarawak. Seronoknya cuti sakan. Aku pula tinggal tunggu je anugerah pelajar terbaik UUM untuk Semester Kedua Sesi 2008/2009 ini sebab balik awal.

Sekarang ni tengah dengar lagu-lagu dari album tradisional Siti Nurhaliza, Lentera Timur, yang baru je release. Urmm.. Lagu Bulan Yang Mesra, Ada Masa Mata, Seloka Budi dan Bintang Malam adalah antara favourite saya :) Nak tahu kenapa? Dengarlah sendiri. Download link for full album at this website : syok.org.

For details, atau mahu dengar lagu secara online, boleh klik di sini. Lagu BULAN YANG MESRA, untuk kalian semua. Oh, ataupun lagu ADA MASA MATA. Untuk semua. Tapi kena pilih. Sorang satu saja, jangan tamak. Orang tamak selalu rugi. Haha.

Waduh-waduh. Bulan?
Tiba-tiba muncul sejenis rasa sentimental yang sangat mendalam.
Sangat dalam.

Labels:


2 Comments:

Anonymous paCat said...

Hebatt !! Anugerah pelajar terbark..!! Chaiyok2..!!

04 January, 2009 15:27  
Anonymous Fina said...

paCat,

tolong.
tolong.
tolong.


jangan terpedaya.
hahaha..

02 June, 2009 21:25  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish